Denna helgen över....

Söndag kväll och vad gör man jo rensar svamp och blåbär det är det tråkiga med att gå i skogen och hitta massa gott,men men så får det bli,som sagt idag har vi varit i skogen och vandrat omkring och bara myst .
Barnen var superglada att bara vara,sitta på en sten och äta blåbär vad enkelt livet kan vara,vi plockade också en del kantareller innan stekning så blev det drygt 2 liter rensade.

Vi som skulle städa idag gubben och jag ,men man får väll ta det i veckan istället.




Jaha vad har man mer gjort denna helgen ,i fredags hade vi kräftskiva vi och några vänner det var mkt trevligt ,jag gjorde svamppaj,köttfärspaj och så hade vi massa kräftor och lite annat gott,och såklart 3 apor mitt nya favvovin.
Vi köpte faktiskt några havskräftor också för att smaka,det var första gången i vårat liv och det var faktiskt redigt gott,men jag föredrar nog vanliga.
Havskräftan är större och ljusare.



Hahahahahahhaha man ser ju mitt vin 3 apor i bakgrunden,ja ni ser helt tokig i det är jag nu.

Sen var det lördag kvar då var vi hos mitt underbara gudbarn som fyllde 1 år så där var mkt folk för att fira denna underbara varelser,Sandra bjöd på taco och sen tårta efter och det var en fröjd att se lilla Mika äta tårta för första ggr själv hahahahha.

  





Ja det var väll denna helgen i korthet hahhahaha

Fattar inte att man har alltid har fullt upp när man väl är ledig kan ju beror på det schema man har .

Nu ska jag äta en kantarellmacka.

Puss och kram skumbanan
/Anna

Fredags kväll och ont

Ikväll fick jag gå hem tidigare från mitt jobb pga rygg och benont har nog fått ischias,har så jävla ont i bland.
Så har käkat lite nu sen blir det vila som gäller,imorgon tävlar min dotter i Gullabo får hoppas på tur för henne.
Nu ska jag lägga mig framför tvn en stund.

Puss och kram
/ Anna

Jaha då var det Fredag igen

Ska strax iväg på jobb sliten som fan ont som fan i mitt ben och rygg och halsen bränner,mår uselt skulle igentligen inte gå men ska göra ett försök.
Annars allt lugnt,igår var jag och bibbi med småtjejorna en sväng på markaden,så jag införskaffade mig ett par nya foppa(ja jag vet att alla tycker dom är gräsliga men skönare skor finns inte så vilken tur jag skiter i vad människor tycker )
sen lite godis,julettiketter,bakplåtspapper.
Åkte även över en sväng till Saxnäs igår och tog ett dopp ,så himla fint det var där har inte varit där sen jag var liten.
Nähä nu ska jag göra mig i ordning....

Puss och kram skumbanan

Torsdag morgon.....

Jobb jobb jobb livet består mest nu av att jobba,men det blir väll snart en vändning hoppas jag.
Men lite annat hinner jag med också i måndags sköt min dotter föreningstävling i ålem och vann hela finalen,så nu är hon föreningsmästare i korthåll.

Så i tisdags gick vi  ut på restaurang och firade vår tjej,vi gick på stekhuset jag åt oxfileplanka ett glas vin,gubben fläskfileplanka,Fanny oxfileplanka och Frida köttbulleplanka,sen blev det en drink också.
Sen avslutade Fanny och jag med en Gino och Frida med glass och jordgubbsås.MUMS

Igår var jag på med min fritidskompis på ölands köpstad och shoppade köpte jättebilliga ljuslyktor så nöjd blev jag att hitta på rea alltid kul.

Idag ska jag till Rockneby marknad med grannen och hennes flicka det blir väll lite godisinköp och karussellåkning.

sen jobbar jag fredag kväll och söndag men lördag tog jag faktiskt ledigt utan lön,min dotter ska tävla i gullabo ska bli spännande...

Jag hoppas jag ska hinna att träffa mitt underbara gudbarn med i helgen när hon är hemma,så jag får pussa lite på henne.

Har ångest har så mkt jag behöver hinna med men tiden räcker inte till.


Nähä nu ska jag hoppa in i duschen puss och kram skumbanan.


RSS 2.0