Lördag

Jaha då var det lördag igen och livet känns lite hopplöst idag,eller det började igår kväll när jag kom hem från jobbet då hade min älskling Frida fått vattenkoppar,och det kändes jävligt surt nu,jag har inte råd att vara hemma men så är det att ha barn ,dom går alltid i första hand för mig,så självklart ska jag stanna hemma och käka nudlar i en månad hahahhahaha.....

Sen var det jobb idag och då fick jag ett sms att någon hade blivit mördad inatt ,lite otäckt att det händer så nära in på tyckte jag då.

Men sen fick jag ett ännu tråkigare besked och det var att denna person är en gammal vän som jag umgicks mycket med för några år sen,då gick luften ur mig helt och till råga på allt så vet jag vem som gjort det med  fy fan,jag tänker så in i helvete på era familjer ikväll,ni vet vilka ni är.

MEN EN EXTRA STOR TANKE SKÄNKER JAG TILL KEVIN
som har förlorat sin far....

    R.I.P ZUGGE ,vi ses igen i framtiden......

Sista åren har vi inte haft samma kontakt som tidigare ,men när vi umgicks ja herregud det skulle jag kunna skriva en bok om allt tok vi har gjort du ,jag och många fler.

Nu sista tiden har det blivit mest snack uppe vid centrum,känns så overkligt när man mötte dig för bara några veckor sen.

EN ROLIG TID SOM JAG ALLTID KOMMER MINNAS.

Jag som skulle plugga det blev inget med det,pallar inte,nu ska jag sova för att snart gå och jobba igen några timmar.

Ha det bra
Kramizzar Anna

Sprutdags

Jaha då var man hemma igen ,jag och Frida var med Fanny 10 minuter i skolan när hon skulle ta sprutan,hon var så duktig,sa inte ett ord,godingdotter man har....

Idag på morgonen berättade min dotter en sak som en lärare hade sagt ,vad vill jag inte skriva här för det är privat det jag ville komma till var att fan vad skolan ska lägga sig i allt det är väll föräldrarna som bestämmer och uppfostrar sina barn,inte skolan.

Stör mig på sådanna människor säger bara skaffa er ett liv.
Jag har ett bra motto och det är'

Sköt dig själv och skit i andra.....

Nu ska jag käka frukost och tar det allmänt lugnt i morgon börjar jobbet igen...

Kramizzar Anna


Lediggggg

Hejsan....
Skulle ju igentligen har skrivit igår ,men så hyrde Uffe puffe en film Johan Falk som vi tittade på ,så glömde helt bort att blogga.

Igår tisdag var ju min första lediga dag,och det blev en slappardag på fm sen på em gick jag och Frida och åkte pulka,det var ju evigheter sen man åkte det gick väll bra förutom att man är vig som ett kylskåp hahahhaha.

Efter det pluggade jag lite.

Annars hände det inte mkt vi spelade lite Wii gubben och jag när ungarna somnat sen tittade vi alltså på filmen.

Idag blir också en lugn dag, min stora donna skulle till pulkabacken med skolan idag,så det var full packning med sig idag ,så hon fick åka med pappsen idag.

Nu ska jag greja lite vi hörs
Kramizzar på er alla vettiga människor
Anna

Ps.Lägger in en bild på mitt söta gudbarn som betyder så mkt för mig,älskar dig Mika...
Är hon grym eller är hon,hahahaha,hon har fått en hoppgunga.

LEDIGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

Hej allihopa...
Nu var detta jobbarpasset över för denna gången,så skönt med tanke på vad vi hade på jobbet idag.
Så nu ska jag och Frida vara lediga och ha det skönt i 3 dagar,mysigt.

Skönt idag började alla rutiner igen och det kändes helt jävla underbart för mamma (mig),skola och läxor,tidig sängdags och även skyttet började ikväll men det var bara Fanny som orkade åka och träna.

Hon sköt 200 ,så duktig min dotter,men lite tråkigt är att hon fick reda på idag på träningen att förbundet har bestämt att hon ska skjuta i L11 nu efter nyår,så det är ju inte roligt på tävlingar men hon får ta det som en kul grej och hoppas på det bästa.

Funderar starkt på att gå och sova,efter en kväll med TVn,det var ju massa bra idag först halv åtta hos mig ,sen var det ju familjerna med alla jävla ungar,herregud säger jag bara vad fan skaffar man så mycket barn för,när man inte ens kan ta hand om dom själv ,stör mig på att dom större syskonen får ju ägna sin fritid åt att hjälpa till med barnen hela tiden ,dom barn som föräldrarna själva gökat till,dåligt.....

Men samtidigt ger jag dom en stjärna dom som har så många barn,jag skulle aldrig palla men visst det är ju säkert lättare när man låter andra göra en del av jobbet.

Sen lipade jag en timma till spårlöst försvunnen....

Idag fick min stackars mormor åka in på sjukhuset med ambulans,det verkar inte vara någon större fara enligt uppgifter i kväll vi får väll se i morgon.
Då vet vi lite mer.

sovdags
Kramizzar
Anna

Längesedan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej allihopa nu var det längesedan jag bloggade,jag har inte hunnit haft fullt upp med jul,nyår,plugg och jobb.
Men nu är jag tillbaka och nu är vi ju inne i januari och det är 2010,och konstaterade häromdagen att min stora goa dotter fyller fan 10 år i år det är ju inte klokt vad har dom här 10 åren tagit vägen.

Ja julen har ju varit bra vi var hos min syster min familj och mamma och Tomas samt min bror,det var mkt trevligt julmat och lek,paketen tog vi hemma på fm och vi skulle ju inte köpa så mkt i år men det blir ju aldrig som jag säger,ett berg av klappar,ungarna fick mkt fint.

Sen på juldagen var vi i växjö hos svärfar blev lite julmat där åxå.

Annandagen blev det kalkon hemma hos min mor ,vi var hemma allihopa syskon med familjer,samt min mormor.

Sen har det ju även varit Nyår det firade vi ute i ljungbyholm hos några vänner,det var ju trevligt vi körde någon paketlek det var väll kul men lite konstig.

Så nu är vi ju då inne på 2010 och det är fullt med snö,det är första året på länge som snön har legat rätt om man tänker på årstiden.
Det är kallt men det är så mysigt med snö,nu hoppas jag på att det blir en redig sommar åxå.

Häromdagen var vi och köpte ett Wii så nu sysselsätter vi oss för fullt på kvällarna,fan vad det är beroendeframkallande....

Igår kväll  var min storebror och brorsdotter här vi fikade och kollade på lets dance ,och som sagt spelade lite wii.
Så i dag är jag supertrött dom var här till 23.30 sen satt gubben och jag uppe till halv 3,och så ska man jobba ikväll,roligare lördag kan man ju ha.
Men det bästa av allt är att jag jobbar med min going Lena.....

Jajajajaja vi hörs ha det bra
Kramizzzar
Anna
 

RSS 2.0