Söndag

Då var den här helgen strax över lite kortfattat .
I fredags jobbade jag först sen gick jag hem till min syster för vi skulle laga massa käk till vår brossas överaskningsfest på lördagen han har nämligen fyllt 40.
Han trodde nog in i det längsta att det inte skulle bli något,hahahahaha men så lurad han blev,självklart glömmer vi inte bort hans födelsedag,så på fredagen kom Amanda hem till oss för att vara barnvakt som vi hade sagt till brossan men i själva verket så skulle vi göra i ordning allt,hon var så duktig dukade och fixade ordning precis allt i lokalen själv.
Sen var ju lördagen här och vi 3 hade vi sagt tilll alla gästerna att dom skulle komma ,sen skulle bror min komma vid halv 4 för att så kallat fira Fanny,så snopen han blev och det roliga var ju att han inte hade misstänkt något,det trodde jag faktiskt för min bror är smart och lite finurlig men icke så det var ju bra.

Jag tror han blev väldigt glad innerst inne,men det roliga är att jag inte tycker min bror ser ut som en 40 åring och helst inte nu när han har kommit hem från Thailand och är brun som en pepparkaka och nya kläder väldigt fräsch.

Sen på kvällen när alla hade åkt hem så var det melodifestivalen som gällde sån himla tur att inte Salem Al Fakir vann....

Idag söndag åkte vi till världens ände för att titta på när vår dotter tävlade  det hette visst Gullabo hahahha vilken bonnhåla.

Det gick tyvärr riktigt dåligt så det var tråkigt för henne,men vi väntade ändå till prisutdelningen eftersom förbundet var där idag och delade ut priser från dinacupen och där tog  ju Fanny guld i L9 serien så det ville hon ju ta i mot.

Efter det åkte vi till Zorbas och käkade buffe sen bar det väg ut mot modehuset och Fanny gjorde mig urfattig hon shoppade en jeansjacka och 2 par skor.

Snäll mamma,men fattig nu.hahahhahaha

Nähä får väll spela färdigt det här bingolotto ,fasiken hatar igentligen spelet jag hade nr 13 kvar så hade jag vunnit en volvo vad kommer då jo nr 12....

BOJKOTTA DETTA hahahahahhaha

Kramizzar Anna

Vår i luften

Vad underbart det är i luften våren kommer med små steg nu,jag var så positiv till jag kom till jobbet idag och mina arbetskamrater förstörde allt och sa att det ska bli snö och -15 grader i helgen,jaha det var den våren det va fan snön ligger väll kvar tills vi ska åka på semester om det ska hålla på så här..

Men jag skiter i dom jag ska ha vår nu så i morgon efter jobbet ska jag och min systerdotter åka och kolla lite nytt typ gardiner mm.

Ja vad har jag annars gjort ingenting mest njutit av vädret och jobbat medans alla andra på jobbet har haft magsjukan.

Ikväll sitter jag bara och slappar och försökt forska fram 2 kusiner som jag aldrig har haft någon kontakt med vi får väll se om dom svarar...
Hoppas det skulle vara kul och hitta lite på min farsas håll också.

Nu ska jag kolla på tv och njuta hahahhahaha
Uffe och ungarna är och tränar....

Kramizzar Anna

Tisdag kväll

Jaha nu sitter jag här i min ensamhet,efter att min syrra med man och Sandra+Mika har varit här och fikat semlor,alltid lika roligt att träffas.
Sandra ville låna lite gamla kläder efter mina barn,så när vi gick igenom det så fick jag panik,gode gud vad har dom här åren tagit vägen ,fan Fanny fyller ju 10 år på fredag,det är inte sant så ser man dom små kläderna i stl 50 snyft.....

Mika hon lekte med mina barns gamla leksaker,tyckte hon var askul....

Min gubbe han har åkt på bio och ungarna har hoppat i säng nu,så lugnt och skönt hahahaahaha

Nähä nu ska jag kolla på halv åtta hos mig eftersom jag missade det...

natti Anna

 

SOL

Varit ute och gått en runda i det sköna vädret man kan nästan tro det är vår ute om det inte hade blåst så,men Frida och jag tog ändå en sväng och tittade på den blå himlen när såg man den senast, och vi upptäckte faktiskt vårblommor som började komma upp så ljuvligt var glad man blir,så lite som kan göra att man blir positiv.

Saknar Mika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kram Anna

RSS 2.0