Ledig dag

Jaha då var vi redan framme vid tisdag ,tiden går så fort nyss var det sommar och idag är det fan höst ute kallt och ruggit.

Jaha vad har hänt i mitt liv senaste dagarna da inte så mkt faktiskt jag är ju inne i alla mina helger nu så man bor mest på jobbet.

Tyvärr var jag ju på jobbet i lördags när min dotter var och tävlade fältskytte i mörtfors någonstans vid västervik ähh jag vet inte redigt någonstans däråt i alla fall jag och geografi är inte bästa vänner men skit samma,hon tävlade i alla fall och vann hela skiten och tog dagens högsta resultat så nu är hon smålandsmästare i liggande korthåll,ja vad ska man säga det måste ju vara mig hon har ärvt dom bra generna ifrån hahahhahaha,jag är jätteglad för henne och stolt att hon går sin egen väg och gör det hon tycker är kul och inte lyssnar på negativa saker utan kör sitt race,det kommer hon gå långt på i livet att göra det hon tycker om och inte det alla andra tycker.

Så det var en bra övning för det som komma skall  nästa helg den 1 oktober ger vi oss i väg till Eskilstuna och ser vad hon hamnar i sverige också,då ska hon skjuta elitseriens final.
Så nu är hotellet bokat,det blev ett 4 stjärnigt hotell och ett familjerum.

Min lilla har börjat träna luftgevär nu för säsongen hon ska fortsätta i läckeby ett år till sen får vi se,men Fanny har ju gått över till Ålem och dom börjar sin säsong den 28/9.


Nu har ju skolan satt igång och då är det också massa föräldrarmöten och utvecklingsamtal,jag var häromdagen på fridas föräldrarmöte i nollan,och igår kväll var det dags för Fannys föräldrarmöte med den nya fröken.
Verkar vara en mysig fröken,och ett kort möte och inte massa onödigt tjafs skönt det.
Även kul att få se deras nya klassrum.

Måste också nämna att mitt älskade KFF vunnit 2 matcher nu och det känns ju underbart att ha Etrit tillbaka i mål.

Det har ju även varit VAL  i sverige och det tänker jag inte nämna något om alla vet vad jag tycker och skulle jag skriva det här skulle det bara bli massa fula ord.

Puss och kram skumbanan
Anna

IDOL

Hahahhahahaha vilka jävla tomtar ,jag fattar inte att man gå och skämmer ut sig för hela sverige man måste ju för fan veta att man låter som jag vet inte vad,gode gud.

Jag är impad över att Bagge och dom är så lugna ändå hahahha jag hade fan blivit förbannad på vissa eller bara skrattat jag vet inte vad.

Jaha då har man jobbat sina 3 dagar och skulle igentligen varit ledig nu i 3 dagar,men då har man ju en utbildning som man ska gå på i 2 dagar,bemanningsekonomi låter ju inte så upphetsande precis.

Jag måste ju också nämna att vi på området här hade 30-års jubileum för lite sen ,då var malkars här och pratade då kunde man skriva upp sig om man ville vara med om utlottningen av ett årskort på malkars i lindsdal,och vem tror ni vann,jabbadabbado jo jag hahahahhahahaha ,så nu funderar jag starkt på att börja köra måste bara gå iväg med min rygg först och kolla vad jag ska träna och så.

Jag hade en av varje barn idag efter skolan en jätteglad och en jättearg,den lilla var så glad för hon hade haft gympa för första gången i skolan med gympakläder och gympaskor hahahhahaha vad lite som kan göra ett litet hjärta glad.

Den stora var arg för att någon i hennes klass hade kastat blåbär på hennes vita adidas jacka på ryggen när dom var i skogen idag med klassen,och det kan jag förstå fan att ungar måste sabba för vissa andra,att man inte kan vara rädd om varandras saker,blir så trött.

Nu ska jag mysa vidare med gubben ha det gott
/Anna

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Äntligen kom 3 poäng till mitt älskade KFF,känns så skönt att ha Etrit tillbaka i mål,nu måste det bara till fler 3 poängare för att vara säkra.
Så nu firar vi med lite choklad på måndagkvällen,mums polka är fan den godaste som har gjorts.

Jaja nog om matchen ,idag har jag äntligen varit på hud och fått svar om mina prickar det var troligtvis något som hette pityriasis rosea,jaja jag fick ett namn i alla fall,det ska tydligen gå bort av sig själv,något positivt med detta är att jag fick frikort idag så nu ska jag passa på att kolla upp vissa saker,hihihihihi utnyttja systemet.

Idag känner jag verkligen att man inte har varit nyttig först tårta på jobbet för att fira pantertanterna som har fyllt år sen choklad ikväll.

Nu ska jag lägga mig och glo på mina såpor som jag missat pga fotbollen.

Natti natti

/Anna

Söndag kväll

Nu var det så skönt att få sätta sig ner och bara slappar en stund ,fy vilken kväll man har haft på jobbet och jag som jobbade med Lena vi brukar ha så lugnt och skönt,men icke ikväll det var allt annat än lugnt.

Jag hade min fritiskompis tidigare idag med innan jobbet så det blev en lång dag,men nu ska jag faktiskt käka lite har inte hunnit äta så mkt idag.

Igår lördag var vi hos ett par grannar och käkade pizza det var riktigt trevligt helt underbara människor lätta att ha och göra med och lätta att tycka om,gosade med lillprinsen Elwin också,lite kladdkaka gled också ner fy vad onyttig man var hehehehhehe men jävligt gott.
En god drink bjöds det också på,men nu känner jag att jag ska försöka få till att bjuda igen...

Hann även med att åka runt och säga hej till mitt söta gudbarn idag ,herregud vad tiden går, lilla gumman går ju nu helt och hållet.

Nähä ska snart krypa ner också, i morgon ska man jobba igen och även upp på en akuttid till hud och kolla alla jävla prickar.

Natti natti
/Anna


Måste bli bättre

Ja det måste jag verkligen alltså bli bättre på att bland annat blogga,det tar ju hundra år innan jag får tummen ur,men nu har jag faktiskt något att skylla på jag har varit hemma 3 dagar vård av barn både jag och lillsnuttan har varit sjuka .
Det är den vanliga höstförkylningen som kom inbrakande,men nu är vi båda bättre ,men jag är inte bättre från mina prickar ,det är nämligen så att jag är helt jävla prickig på hela överkroppen ....

Har varit hos läkaren 2 ggr nu men hon vet fortfarande inte vad det är men nu har hon i alla fall fixat remiss till hud på måndag ,så då ska jag väll förhoppningsvis få ett svar...


Jaha då har idol 2010 börjat och vad ska man säga så här långt ,blandad kompott men man kan ju undra vad vissa gör där som tex denna idioten http://www.youtube.com/watch?v=EnauKbY3MyA&feature=related

Men sen finns det ju riktiga godingar också som både är vackra att se på och mysiga att lyssna på ögon och örongodis mums,lammkött. http://www.youtube.com/watch?v=sxflH6ED7eM

Ojojojoojoj  tänk om man var 12 igen hahahahahahahahha,då skulle han lätt hänga på min dörr.

Idag när man vaknade så var det så spännande att gå in på nätet för att se listan,hahaha nu undrar ni säkert vad jag pratar om ,jo det är så att min dotter har tävlat korthåll i sommar,nu när det är uppehåll från luftgeväret och då skickar man in resultaten om man vill ,till förbundet,så dom 12 som skjuter in dom bästa resultaten sammanlagt går vidare till elitseriens final i Eskilstuna och inför denna omgången låg hon 26:a,men sen skulle man räkna bort det sämsta  och en omgång kvar så idag var det klart och ungrackarn sköt in sig på 7:e plats så nu är hon i FINAL och jag är så jävla stolt och glad tror knappt det är sant hon kan bli sämst 12 i sverige.



Ett stort grattis min underbara unge,du måste ärva allt duktigt från mamsen,hihihhihihi.

Nu ska jag gå och laga kycklingfyllda tortilla i ugn.

Trevlig helg alla glada människor

Nu är det fredagsmys som gäller med familjen
puss och kram skumbanan...
/Anna

RSS 2.0