Hemma igen :)

Nu har vi varit på en liten semestertripp i 3 dagar,vi har haft det så himla mysigt och bra på alla sätt.
Vi började i Måndags då vi körde tidigt på morgonen till Växjö och bytte bil,våran har ett litet fel vi måste laga så vi tog svärfars bil.
Därifrån begav vi oss till Brastad utanför Lysekil där jag skulle kolla min mammas gamla fästmans sommarstuga som han tyvärr har låtit förfalla,jag var där när jag var liten på sommaren ett eller två år,och det var så kul att få se omgivningen igen eftersom jag har så mkt minnen därifrån,fick även möta grannen Gunilla och Bernt som knappt mindes mig.
Deras dotter och jag klättrade alltid i klipporna bakom,vi skulle t.o.m sova där när vi var små under bar himmel,men det vågade vi aldrig hihihi.
Nu för tiden klarade jag inte komma upp där pga ryggen men skickade upp mina barn så dom fick se med deras barnbarn och dom är ju så viga så dom kom ju upp utan problem.
Efter det åkte vi till Älskade Smögen,det är ju bara så underbart ja hela den delen på västkusten är ju underbar.
Där gick vi på Smögenbryggan och kollade i alla bodarna,och så klart nere vid mitten av bodarna där all fisk finns så satte vi ju oss och åt räkor,kräftor  mums....
Efter det åkte vi till Göteborg där vi hade bokat rum 2 nätter på ett hotell,som var grymt fint,och där tog jag och köpte mig ett glas vin och gubben en öl sen slappade vi och bara myste med våra underbara ungar,dom åt godis hahaha.
Dom satt i fönstret hela kvällen och kollade på dom höga karusellerna på Liseberg,och längtade dit.
Ja det var Måndagen det.
Tisdagen började vi med en god hotellfrukost sen gjorde vi oss ordning lite och åkte till Naturhistoriska museumet ungarna har tjatat länge om att åka dit och dom tyckte det var så kul,är så glad att jag har fått ungar som är kunskapshungriga,Fanny tog hur mycket kort som helst där.
När vi hade tittat färdigt på alla vilda djur mm så åkte vi till hotellet igen för att göra oss redo för Liseberg,men dit vandrade vi eftersom vi bodde bara 20 minuter ifrån.
Där hann vi ju knappt sätta på åkbanden på ungarna så var det full fart,vi hade en jättemysig dag trots att Fanny mådde illa ett tag av alla karuseller och att jag var livrädd när hon skulle upp i Atmosfear,kanonen och balder och att vi blev så jätteblöta i Kållorado,men kul hade vi.
Vann även godis,frida en nalle,och lite smågrejer.
När klockan var 23:00 så stängde det så vi gick väll hem typ 20 minuter innan,då var det 2 trötta tjer när vi kom till hotellet,som somnade snabbt.
Onsdagen:SHOPPING i nordstan till Fannys stora glädje,hon bara älskar detta ja Frida börjar också bli lik syrran sin,vi hittade allt möjligt.
Sen åkte vi vidare till Ullared och där shoppade båda ungarna lite grejer och jag mycket grejer hahahha,Uffe körde vagnen.
Jag hittade äntligen ramar till Fanny och Fridas planscher dom har skickat efter dom är ju inte små precis 61*91.
Vi var på Ullared till kvällen sen åkte vi hem igen till Växjö för att byta bil och där väntade en sen kvällsfika goda bullar,frallor, dricka. mums.
Så nu är vi hemma igen trötta,fattiga,nöjda,glada.
OJ det blev ett långt inlägg,kort kommer kanske i morgon.
Nu ska jag sova ha det bra alla /Anna

RSS 2.0