Fredag............

Idag när man vaknade åt man lite frukost,sen tog jag bussen in till stan och gick till Movement till min goa vän som skulle klippa och färga mitt hår,alltid lika skönt att bli ompysslad,tänk om hon kunde stå här på morgonen när man ska till jobbet och tvätta och göra i ordning håret när man är trött.
När jag var klar där så kom min sötingvän Låla dit så gick vi och käkade lunch det fick bli bakad potatis,mums.
När vi hade tuggat klart så skulle vi se om vi hittade något fint att ha på oss i morgon för mig blev det en vit tunika med ett rosa linne under,det passar ju bra till mitt hår eftersom jag fick rosa slingor när jag blev ljus idag,det som hade varit lila på sidan blektes så det blev rosa ,barbierosa hahahahahha men det bjuder jag på jag är ju lite crazy.
Sen tog vi Lålas bil och åkte ut till Maxi och shoppade lite snacks till i morgon ,det blev ju även ett besök på det viktigaste stället till i morgon bolaget så klart.
Ikväll har man ätit taco med familjen och ett par tårar har runnit när vi har suttit och kollat på när barnen var små,gud vad har tiden tagit vägen.
Nostalgi på hög nivå!!!!!!!!!!
I morgon orkar jag nog inte blogga när jag kommer hem,det blir utgång nämligen i morgon kväll med mina goa tjejer....
natti natti //Anna

Börjar bli trött på allt nu.

Ja det börjar jag bli, Fanny har varit sjuk sen i Fredags och hon är riktigt ordentligt sjuk feber superförkyld,snorig ,ont i halsen som inte det vore nog så har hon haft mkt förkylningsastma denna gången.
Härom dagen fick vi åka in till Jouren så hon fick andas astmaspray,tycker så synd om henne.
Nu har hon fått rejält med hosta som håller oss alla vakna,så man är som ett lik för tillfället,igår kväll var det dags igen och åka in till akuten ,då hon hade svårt att andas så hon fick andas in medicin igen.
Men det hjälpte inte mkt för i natt vid halv 4 var det dags igen och åka in till akuten då hostade hon så mkt.
Så hela natten har man nu varit vaken,så gubben var ju med i natt så han åkte direkt till jobbet när dom kom hem så han är nog måttligt trött han också.
Jag har ju själv varit sjuk och hängig i snart 3 veckor nu och jag vill ju börja träna igen men det finns ingen energi i min kropp för tillfället och ännu mer efter denna veckan med Fannys hosta och förkylning.
Det gör så ont i mitt hjärta att se min prinsessa så här blek och hängig och tråkigt  nog har dom ju sportlov också,som hon inte kunnat njuta av ett dugg.
Tycker även synd om Frida som inte heller får göra något pga att Fanny är sjuk ,men men så är livet.
Känns ju jävligt jobbigt att börja jobba sina helger nu när man har legat sjuk sina lediga helger ...
I morgon ska jag njuta en stund i alla fall,åka till underbara Anna och göra mig  ordning i håret,ska ut med alla goa tjejer på Lördag.
VÄLBEHÖVLIGT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sen börjar man ju jobba på Söndag.
Ligger astrött i soffan och tittar på Big Brother.
//Anna

Söndag!!!!!

Nu är sista lediga helgen slut för denna gången,nästa helg går jag på men inte förrän på söndagen,ska gå ut med mina goingar först på lördagen.
Men men det är ju nästa helg det,denna helgen har gått så fort men så är det ibland.
Idag gick jag upp på morgonen och gjorde cheesecake och sen städade vi och efter det så började Uffe och jag göra en köttgryta som vi skulle ha till middag.
För Uffes pappa och Stina kom och åt,så bara satt och smaskade det var så gott,men tyckte synd om Fanny som verkligen älskar den maten men kände inte vad det smakade hon är superförkyld inte alls pigg,lider med henne vet hur hon känner sig jag hade ju det förra veckan och är inte bra än.
Sen smaskade vi på cheesecake och kaffe,när dom hade åkt hem så gick uffe på bio och vi kurade ner oss i soffan och kollade på solsidan,det är fan ett grymt program,men stör mig lite på Ove i bland hahahaha ...
Nu har jag precis bäddat ner mitt lilla troll till en film i sin säng och jag väntar in Big Brother som har premiär ikväll,får väll se om det är några roliga personligheter i år om man ska följa det.
Nu börjar det bye bye // Anna

Nu var det lördag...

Idag har dagen gått åt att stressa,inte bra hahahaha vi började att äta gemensam frukost,sen fick Uffe åka in till Jouren med Fanny hon hade svårt att andas av sin grymma förkylning.
Så där inne fick hon hjälp med att andas in lite astmamedincin,samt blodprov,fick mollipect utskriven,så när hon kom hem var det lite lättare att andas.
Sen begav vi oss in till optikern där Fanny hade tid idag pga att skolsköterskan hade sett lite grann men hon trodde inte att det skulle bli något eftersom det var så lite.
Men efter kollen där inne hos en utbildad optiker visar det sig att Fanny är närsynt och även hon behöver glasögon men inte alltid,så det blev att välja ut bågar till henne också.
När vi var klara med henne så tog vi ut Uffes glasögon som hade kommit men han klarade inte sig med att ha det ibland han måste ha glasögon på heltid f.r.o.m nu.
Visst blev han fin.
Sen bar det iväg att storhandla,och det blev ingen billig historia,men det är ändå skönt att veckohandla och ha det planerat,när vi kom hem lekte lillan med en kompis och jag lagade mat,efter maten blev det fika med semla för att Frida hade namnsdag igår och då hann vi inte pga tävlingen.
Nu sitter vi här med massa godis och väntar in Melodifestivalen ,inte för att det är någon höjdare men i alla fall ungarna vill ju se det och mina troll gör jag ju allt för hahhahahaha.
Bye bye //Anna

Hhahahaha

Förra inlägget skulle ju vara Fredag kväll.
Var en dag för tidigt.

Lördag kväll....

Nu var man hemma och får väll ta och blogga lite orkade inte igår,så får blogga för båda dagarna.
Igår jobbade jag på dagen och sen vid 2 kom det efterlängtande facket hahahahaha vi hade ju bjudit ut dom eftersom vi aldrig hör något ifrån dom och undrar vad dom står i vissa ärende.
Det blev ju som väntat mkt frågor och inte mkt svar förstår inte varför det alltid är så när politikerna eller facket kommer skrämmande man bestämmer massa men har inte koll på hälften inte undrar på att det ser ut som det gör i Sverige hahahaha och som vanligt kunde ju inte Anna hålla käften,jag ger mig inte så lätt.
Efter jobbet hade jag lite att fixa och senare på kvällen så tog vi det lugnt bara,slappade framför tvn,sen deckade jag (Av trötthet)
Idag var det att gå upp tidigt för att krusa hela dotterns hår för hon skulle vara troll i skolan idag,när dom hade maskeraddisco.
Efter det var det frukost sen dags att beger sig till Blomstermåla och hjälpa till på Skol-Dm som blandannat Fanny skulle skjuta,hon sköt i den klassen 13 år och uppåt och hon slutade på 13 plats av 30 det var riktigt höga poäng idag och många duktiga som slåss om det.
När vi kom hem så åt vi Thaimat och nu sitter vi och slappar framför Lets Dance
Natti natti // Anna

Onsdag...

Hej alla glada............
Nu sitter man här framför tvn ikväll igen ,gud vad man längtar till våren och sommaren när man kan vara ute lite på kvällarna istället för att sitta framför dumburken.
Idag har man jobbat och försökt skriva ihop lite frågor till facket ska komma i morgon,vi ska försöka få lite svar vad dom håller hus.
Ikväll har min dotter och hennes lag från Ålem tävlat mot Mönsterås i bankcupen och dom tog ledningen med ett poäng till nästa möte får vi se hur det går då.
I morgon blir det nog att shoppa massa godis och dylikt till Fredagens skolDm efter jobbet.
Måste bara avsluta med att visa

Sara Lundstedt, är grymt impad av henne,hur fan kan man vara så vig hahahaha

http://www.youtube.com/watch?v=aF_PRpmM3ao
Kolla denna länken.
//Anna

Tisdag kväll

Nu har jag precis kommit hem från mitt andra hem,jobbet jag har ju varit sjuk i en vecka,och jag mår inte bra än men i sverige har man ju inte råd att vara hemma och vara sjuk så det var ju bara att ge sig iväg.
Nu ska jag kolla lite på TV play för man missar ju lite program när man jobbar kväll,och såpoperanörd som jag är hahahahahaha kan ju inte missa något.
Sen blir det sova för i morgon ska jag jobba dag men ska upp tidigt för att göra ordning min lilla dotter som ska vara troll.
Det blir kort idag men ha det bra alla // Anna

ALLA HJÄRTANS DAG

Ja idag är det alla hjärtans dag,och det är en dag jag tycker är så mysig,vi i vår familj har alltid firat den med lite mysiga presenter och god mat.
Så dagen började med att jag gjorde ordning frukost till barnen och gav dom sina presenter,och dom hade ju även till mig jag fick nallar som visade hur mkt dom älskar mig,mitt hjärta smälter som mamma.
Sen gick ungarna till skolan och jag la mig igen en stund och vilade eftersom jag fortfarande inte mår hundra.
Framåt dagen gick jag, Sandra,Elwin och tjocko upp till affären och handlade lite till maten i kväll.
Köpte även blommor till min gubbe eftersom det är alla hjärtans dag.
När jag kom hem så blev det att börja med maten ,jag gjorde ordning inlindad kycklingfile med rostade potatisar och sallad och balsamsås,mums.
Sen gjorde jag även en Daimcheesecake till i kväll,och då kom Fanny lagom hem från skolan,så hon slickade skålar hahahahha.
Så när maten var färdig så satt vi bara och njöt,det serverades hallonsoda till maten eftersom det är rött.
Glömde ju säga att när gubben kom hem hade han med sig den här buketten med sig till mig,åhhhh vad glad jag blev,rosor är det i den och det är ju det finaste jag vet.
Nu ikväll har vi bara suttit och myst i soffan med cheesecake innan ungarna la sig.
EN HELLYCKAD DAG MED DOM JAG ÄLSKAR MEST!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu är det tv kväll hoppas alla har haft en bra dag KRAM och ett <3 såklart // Anna
ps.glöm inte att kommentera.

Despinas födelsedag

Jag håller nu på att laga mat jag kommer att blogga senare ikväll om alla hjärtans dag,nu ville jag bara göra ett speciellt inlägg till min goa vän Despina som fyller år idag.
Despina är en supergullig vän och har hjärtat på det rätta stället sen har man ju jävligt kul med henne också,så önskar henne en superbra dag  och ett stort GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN.....
Kram från lilla mig....
Du fick hjärtan runt dig dagen till ära hahahhaha  det är ju alla ♥ dag så tänkte det skulle passa

Ny header

Min gubbe undrade varför jag tog bort kortet på han på den nya headern hahaahahaahha jag sa att du får inte plats,men lovar jag ska lägga ut ett kort på dig så här är han och Fanny på detta kortet.
Är du nöjd nu gubben min...
Ja och jag älskar dig så mycket.
Lika bra att säga det idag så kanske man får några fina tulpaner i morgon på alla hjärtans dag. ahhahahaa
// Anna

Söndag!!!!!!!!

Förlåt att jag inte har uppdaterat så bra men jag ligger sjuk eller jag är ju lite bättre nu men har legat i hög feber.
Samt har helgen bestått av skytte jag har följt,i fredags så var tjejerna i Växjö och tävlade i en lite mindre tävling och då vann Fanny sin klass och Frida kom 5:a i L9 för det fanns inte L7 där,så jätteduktiga.
I lördags var dom i Gullabo och tävlade i pang i bygget en stor tävling och där sköt Frida till sig ett jätteresultat i L7 och tog hem alltihopa så första plats till henne och Fanny kom 4:a av 21 st i sin klass och det är en tuff kamp varje gång i L11 eftersom det är så många bra där men hon var jätteduktig,så där blev det också pris till båda.
Efter gullabo så kom min brorsdotter till mig och har sovit här till idag så mysigt att ha henne här,så igår blev det våfflor till melodifestivalen och sen chips och dipp.
Nu sitter jag bara ch slappar medan gubben lagar taco efter önskemål av oss alla sen ska väll Uffe köra hem henne till sin mamma.
För mig blir det ju så klart SOLSIDAN ikväll
Har även mailat min bror idag som är i Thailand,saknar han.
//Anna

amanda här!

tjosan!
amanda här (annas brosdotter) har precis fixat annas blogg nu och tycker att den blev riktigt fin(får ju fixa den åt henne eftersom att hon inte är så teknisk haha)
men när jag ändå är inne och skriver här kan jag ju säga att hon är världens bästa faster.
älskar dig  kram amanda
kolla min blogg på www.neeversaynever.blogg.se

Torsdag kväll

Sitter här och dega framför tvn,är fortfarande förkyld,surt som bara den,hatar verkligen att vara sjuk.
Idag har dagen gått åt till att vila kollar lite film och tagit det allmänt lugnt,finns inte så mkt att göra när man inte orkar så mkt.
Kollar just nu på gubben han sitter och grejar med tjejernas gevär dom har varit och tränat, Fanny sköt 210.8 så det var bra.
Får samtidigt lite panik när man ligger sjuk och ser allt som behöver göras här hemma och allt bara står still,jag är ju van att gå och småplocka lite om dagarna och nu orkar man inget,kan någon skänka mig ett hembiträde hahahaha
Nu ska jag kolla vidare på den här debatten på ettan ....
//Anna

Torsdag

Ja hur ska man börja,igår på jobbet gick jag på alvedon,och en jobbarkompis halstabletter hade så ont i halsen och var förkyld,uträttade lite ärende efter jobbet och kände då att jag började frysa,så när jag kom hem så var jag helt slut och frös massa,bäddade ner mig i soffan och fick sen jättehög feber,yr och helt borta.
Så idag och i morgon blir jag hemma från jobbet,är fortfarande jättevarm och bara ligger med en blöt handduk över pannan,så där har ni mitt kuliga liv just nu.
Det är tur att mina tjejer är så stora som dom är,så dom förstår att man är sjuk,och verkligen superduktiga dom har servat sin mamma som jag vore en drottning.
Ni är bäst Fanny och Frida.
Nähä nu ska jag lägga mig igen
//ANNA

Tisdag

Idag har man varit ledig men vad hjälpte det när man ändå skulle till jobbet och greja med schemat,så jag gav mig iväg vid 12 och ångrade lika fort jag öppnade dörren att jag skulle åka fan jag höll ju på att blåsa iväg när jag gick till bussen,och håret ska man ju inte bara tala om hur det såg ut när man kom fram hahahaha.
Väl där så hann vi lite med schemat och jag fick mig en stor chock på jobbet när jag kom dit idag men så kan det vara i mitt jobb.
Efter det kom gubben och hämtade mig sen åkte vi och hämtade lillan och en kompis på fritids,ja sen det vanliga mat duka mm.
Nu ikväll har det bara varit lugnt snackat med en tokig ölänning i telefonen hahahagubben och barnen är och skjuter.
Idag har även gubben varit och fått sin dom ,han ser jättedåligt så nu blir det att beställa glasögon i morgon,så nu blir det en ny gubbe.hahahhahaha
Ska greja lite här nu,natti natti alla glada//Anna

Måndag kväll

Idag har väll inte hänt så mkt jag har varit och tränat på fm sen har jag grejat lite,vaktmästaren har varit här och bytt brandvarnare,så nu ska man väll förhoppningsvis vara säker ett tag till.
Nu börjar man känna vårglädje, idag när jag kom hem från gymmet så sken solen så jag var tvungen att öppna upp på framsidan och efter en stund så hör jag fågelkvitter,tror ni man blir glad eller,ja nu vill vi inte ha mer snö.
Idag är det ju måndag och det är min tvkväll,så nu sitter man här framför halv åtta hos mig sen är det ju annorlunda familjen och sist men inte minst spårlöst.
Ja det får väll räcka för idag jag har ju skrivit av min ilska tidigare idag.
//Anna

HUNDSKIT

Kom precis hem från gymmet och såg ett antal hundskitar,häromdagen gick jag bort till skolan och hela vägen bort ligger det hundskit i kanten,vad är det för fel på människor som inte kan ta upp efter sin hund,det är ju så gräsligt äckligt är man så lat att man inte orkar böja sig ner och ta upp det hur lång tid kan det ta lixom 2 sekunder ,jag har många vänner som har hund och är absolut inte emot hundar men skiten när det ligger i naturen har jag jävligt mkt imot.
Tänk på alla barn som springer ute och leker och få skiten under sina skor,jag var en cm från att själv trampa i en jävla hög nu när jag gick hem därför måste jag skriva av mig lite.
Samt undrar man ju hur sådanna människor har det hemma,usch hemska tanke.
Nu ska jag lyssna på lite musik ha det bra alla hundägare som plockar upp och även ni som inte har hund hahahaha

Söndag!!!!!

Nu är det söndag kväll och helgen har varit rätt mysig,förutom jobbet då hahhaha
i lördags jobbade jag till halv 3 sen skulle vi åka till Växjö och gå på restaurang med barnens farfar,Stina och Uffes brossa för att fira uffe och hans bror då båda fyllt år,men det var nära vi snällt fick stanna hemma för innan vi skulle åka så spydde Fanny lite,men barnens farfar ville absolut hon skulle komma om hon mådde bättre när vi skulle åka och det gjorde hon lite så vi åkte och det gick bra.
Vi åt mkt god mat jag åt Inbakad fläskfile med kantarellsås,persikohalva med gele och supergoda potatis, mums.
Ja det var en kväll det hahahhaha
Idag Söndag åt vi frukost ihop eftersom jag var ledig,sen gjorde vi oss i ordning och drog oss in mot stan uffe skulle gå och fika med en kompis och jag och tjejerna gick på baronen ,men jag började dagen på baronen med att gå till Makeupstore och plockade ögonbrynen,fick hjälp av en jättetrevlig tjej som var hudterapeut också så nu har jag frågat henne massa om det jag vill göra och bestämt mig,så jag ska ta kontakt med ett ställe i Kalmar.
Blev jättenöjd,men är alldeles röd i hela ansiktet,men det är för det var så varmt där inne.
Sen blev det shopping med Fanny och hon fick ett par jeans på  Gina och jag blev chockad att hon kunde köpa jeans där ,tröjor visste jag ju men inte jeans,men dom satt kanon.
Sen blev det även lite annat också.
Efter det blev det att åka till Maxi och till Optikern och beställa tid till Fanny och Uffe dom ska nämligen skaffa glasögon,Fanny behöver bara läs men Uffe måste nog ha på heltid.
Så nu är två tider fixade.
Efter det veckohandlade vi på Maxi och nu är vi hemma och slappar.
Väntar in solsidan.
Fick en sådan fin kommentar av min lilla dotter ikväll NOT,jag sa att jag hade lite rynkor i pannan då säger trollungen så här.
-Men mamma du är inte 20 längre    (blev man glad eller hmmmm,man brukar ju säga att barn är ärliga hahahha)
Ha det bra alla // Anna

Fredag kväll.

Nu har man precis kommit hem från jobbet där det har varit en händelserik dag mkt som hänt.
Jag skulle igentligen har börjat vid 3 men jag kom dit vid 2 pga att vi skulle fira en jobbarkompis som fyllde år.
Men hur mkt säger jag inte det är hemligt hahahahh.
Nu när jag kom hem har jag suttit här med Fanny och Uffe en stund ,vi har kollat på slutet av Lets Dance och jag blev nöjd av att äntligen åkte rätt par ut.
Sen fick man ju se Sean banan komma in med kuvertet,och det var ju inget trevligt ställe han hade  det på
Hhhhahahahahahhahhhhahahhahahahha  men värsta rumpskaket fick man ju se i alla fall.
Det känns lite konstigt här hemma ikväll min lilla dotter sover hos en kompis dom skulle visst ha filmkväll,hon har bara sovit borta hos kompis en gång förut,men det är väll bara att vänja sig för det lär ju inte vara sista gången.
Nähä nu ska jag strax sova jobbet väntar i morgon bitti.
//Anna

Torsdag

Idag blir inget långt blogginlägg,dagen har varit lugn jag har varit på mitt andra hem jobbet alltså,det har varit så där pga att jag har mått illa hela dagen och NEJ jag är inte gravid,hahahhaha efter jobbet satt jag och Lena och pysslade med schemat och fick reda på att vi kanske måste göra om allt från början,vi får väll svar i morgon och måste vi det då vet jag inte vad vi gör,hemska tanke.
När jag var på väg hem så ringde min stora duktiga dotter och sa att hon hade varit och hämtat lillasyster på fritids så jag slapp det är hon go eller, glad man blir,så det var ju bara hem direkt.
När jag kom hem så var gubben hemma han hade fått gå hem idag och inte mådde bra,stackarn.
Jag skulle ha följt med min kompis till Bauhaus ikväll på tjejkväll men vågade inte åka pga illamåendet,hade ju inte varit så roligt och bli dålig där inne.
Så vi ligger nerbäddade i soffan nu och tittar på tv kul va.ahahhaha
//Anna

Onsdag...

Nu var det kväll igen och här sitter man slut efter en fulltecknad dag och tittar på livet på BB som precis tog slut och undrar vad tiden har tagit vägen sen man själv var där 11 år sen första ggr och 7 år sen andra ggr herregud det känns som igår och helst när man tittar på sådanna program så kan jag ju längta tillbaka till den tiden,man bara satt hemma och myste,men varje ålder har sin charm trots att jag inte tyckte det idag hahahha.
Den stora dottern och jag bröt ut i ett storgräl och det var inte kul,men så blir det ibland nu för tiden och inte lär det väll bli bättre med åren hahaha,men det blev bättre efter en stund och då fick hon hjälpa till med maten.
Som jag skrev ovan har min dag varit full, först började jag greja och plocka undan lite som man gör varje dag ibland undrar jag om jag har en stämpel med hembiträde i pannan.
Vid lunchtid gick jag bort till skolan och mötte min lilla dotter för vi skulle gå till skolsköterskan på det obligatoriska mötet med henne som man alltid gör det året när man ska börja ettan,så vi gick igenom syn,hörsel,vikt ,längd och pratade om hur det är i lekis och allt var bra,sen mötte vi Fanny och tog sällskap med henne hem ,hon hade fått sluta tidigt idag pga att lärarna skulle på någon föreläsning.
När vi kom hem så hjälptes vi åt att damma överallt sen putsade jag alla fönstrena invändigt medan barnen gick ut och hoppade hopprep i det fina vädret,vårkänslor var det idag.
Efter det dammsög jag och hängde upp nya gardiner,glömde ju säga det att Fanny ville faktiskt prova och skrapa ett fönster ,hon var jätteduktig så nu vet hon hur man gör det ,kanske mamma slipper när hon blir stor hahahaha
När Uffe kom hem sen så lagade jag mat idag blev det färsk spetta,potatis,citronsås och gröna ärtor och även här hjälpte barnen till Fanny stekte fisk och Frida gjorde sås ,så roligt när dom vill hjälpa till.
En lustig sak är när man lagar fisk då äter mina barn som dom aldrig hade sett mat innan ,fattar inte mina barn är tvärtom alla andra dom flesta hatar blomkå,broccoli och fisk mina älska det.
Ikväll fick jag gubben att torka golven ,vi lever väll i ett jämnställdt samhälle men det var det roligaste jag sett hahahahahaha han tycker inte det är särskilt roligt och det syndes,men ett måste.
Det blev ett långt blogginlägg ikväll och i morgon lär det dröja innan jag bloggar hahahha grannen ska nämligen ha med mig till Bauhaus i morgon kväll tjejkväll ,får väll se om man lär sig något.
// Anna

Tisdag...

Nu ligger man här i soffan och slappar,idag har man grejat lite här hemma på fm sen gick jag bort och hämtade ungarna och en kompis till den lilla,när vi kom hem blev det mellanmål,efter det satte jag och Fanny oss och kollade på den nya filmen i rymden finns inga känslor,den var skaplig.
Frida och hennes kompis kollade på schrek och bara myste.
Nu ska jag ha ensamtid och kolla på tv, gubben och flickorna åkte en sväng till skyttehallen.
Så nu väntar filten och en apelsin
Hahahahahaha //Anna

RSS 2.0