Måndag

Tjoho alla idag är det måndag och ledig dag,så skönt,jag har bara tänkt på allt som skulle göras idag men blev något gjort, jodå träningen blev av och det är jag nöjd med det var jag och två pensionärer och 2 till så skönt att träna på dagen när det är så lite folk.
Idag blev jag visad en ny maskin ska testa den någon dag.
Sen har jag bara tagit det lugnt och lagat korv stroganoff till mat idag och nu sitter jag här och ska strax få ungarna i säng,för att få lugn och ro till min tv kväll börjar älskar måndagar.
Ska få i väg mina barn till skolan i morgon idag har dom varit hemma,mådde inte bra i morse och i natt men det blev inget av det.
Väntar hem gubben strax han åkte in till Media markt och köpte filmen i rymden finns inga känslor,har snart så mkt filmer så jag kan öppna affär hahahahahahaha
Nähä har inte mer att skriva idag förutom något himla bra hahahaha
läs nedan:
Det tar 7 sekunder för maten att passera från munnen till magsäcken. Ett hårstrå kan hålla 3 kg. Längden på en penis är 3 gånger längden på tummen. En kvinnas hjärta slår fortare än en mans. Kvinnor blinkar 2x så mycket som män. Vi använder 300 muskler bara för att hålla balansen när vi står. Kvinnan har läst hela texten. Mannen tittar fortfarande på sin tumme. Återanvänd om detta gjorde att du ler :o)
// Anna

Skön helg

Ja det har det verkligen varit jag ångrar inte en sekund att jag tog ledigt i helgen för att vara med min underbara familj,vi har bara myst hela helgen först började vi med en god frukost tillsammans sen åkte gubben och jag in till stan där jag skulle slänga mig i solariet en stund medan gubben åkte och tvättade bilen.
Efter det åkte vi hem och hämtade barnen för att vidare dra vidare mot Mc Donalds och hämta lite lunch som vi tog med oss.
Ja vi tog med oss denna onyttiga mat till Kalmarsundsparken som ungarna tyckte var jättemysigt så där satt vi vid havet och åt lunch hahahahaha eller hav och hav det var ju is nu och det var mysigt att vara ute och knarra på det är så skönt att bara vara i bland och göra lite udda grejer ibland också.
När vi hade varit där och slappat i solen ett tag så drog vi vidare till Biografen Saga där jag och Fanny hoppade av och begav oss in och kollade på Änglagård 3,den var helt värd att se,faktiskt riktigt bra ...
Uffe och Frida begav sig vidare mot Biostaden där dom skulle se Yogi en ny tecknad film.
Det var riktigt mysigt att få egentid med stora dottern och bara sitta och mysa och käka popcorn.
Sen skulle vi åkt hem och lagat lite käk men då var alla 4 mätta på alla popcorn och godis hihihihihi,så då bestämde vi oss för att åka hem och göra våfflor så det har vi precis vräkt i oss nu,och nu sitter jag bara och slappar i soffan och inväntar SOLSIDAN.
EN TOPPENDAG HELT VÄRD ATT MINNAS...
En dag i bilder:
Ja det var väll allt för ikväll ha en bra kväll alla //Anna

Lördag !!!!!!!!!!

Nu sitter man här nyduschad och bara slappar i soffan med familjen,på fm idag var jag och gubben och fixade med hemlisar hihihihihi nu kommer alla bli nyfikna under tiden var Frida hos min syrra och Fanny med en kompis,min systerdotter var hemma där med lilla Mika mitt otroligt söta gudbarn,hon bara växer för fort nu hade jag inte sett henne på ett tag och hade blivit så stor och charmig till tusen,så gammelmoster fick några goda pussar och hon hade haft så roligt med Frida.
Ett  gammalt kort men i alla fall.
Efter det åkte vi hem och båda ungarna har haft kompisar här hela eftermiddagen och jag lagade köttfärslimpa medan gubben åkte på innebandy.
När han kom hem och hade sett CL få stryk så åt vi,sen gick jag och tränade med Anna panna,så skönt att träna en lördagkväll det var inte alls mkt folk,och nu har man suttit och kollat på finalen fångarna på fortet och det lag jag har hållt på hela vägen tog hem finalen så det var gutt (Skidlandslaget)
Nu ska jag kolla vidare på Tv med min familj ha det gott alla // Anna

Fredag kväll!!

Eller natt snart hahahha,dags att gå och sova är trött har jobbat ikväll,skulle igentligen jobbat helgen också men tog semester så nu är man ledig i 5 dagar och det behövs,lite kvalitetstid med barnen.
Annars har man inte gjort så mkt idag spelat spel på fm med lillan som har varit hemma.
Fanny och jag har suttit och slötittat på lite saker på nätet här nu ikväll,men nu gick hon in och drog täcket över sig hahahahha ögonen var så trötta.
Längtar till Söndag då ska jag och Fanny gå på änglagård 3,lite egentid mys.
Natti natti//Anna

Äntligen...!

Nu äntligen har jag fått sätta mig ner och bara vara,idag har det gått i ett först bakade jag och lillan bullar och spelade spel på dan,tycker så synd om henne hon är så förkyld och vill inget hellre än att gå till lekis och så får hon stannar hemma med tråkiga mamma.

Jag har även haft en hemsk huvudvärk idag och fick lägga mig några minuter och vila,så då kände jag mig så här
Hahahhahahahahha
Men när det hade släppt så lagade jag lite käk sen drog jag ner till gymmet och tränade ,det var så skönt men det börjar bli rätt mkt folk här nu så det gäller att kolla över tiderna.
Var hemma vid 20.00 och då var det bara att ge sig iväg och veckohandlar och där rök 1500 spänn,fy fan vad dyrt det är med mat.
Nu ska jag bara sitta och ta det lugnt ett tag sen blir det sängen //Anna
PS:Måste bara visa en bild jag hittade på nätet hahahha vad fan är det för karl som tar på sig sånt här och vilken kvinna tänder på det hahahhaha 
Nä tacka vet jag redigt ögongodis...
Dröm sött...

Onsdag

Då var vi redan framme vid Onsdag och jag är ledig från jobbet idag eller jag skulle varit det men i stället har jag varit på just jobbet mellan 12-3 och suttit med Lena och jobbat med det här nya som tydligen alla ska ha nu för tiden
Time Care där man lägger sitt schema,och vi är ju schemaansvariga så det lär blir en del jobb med det,fattar inte varför kommunen ska krånglar till allt så förbannat vad är det för fel med ett vanligt gammalt schema på papper som man bara går på har ju funkat i alla tider.
Men vi fick lite gjort i alla fall samtidigt som vi delade på en Pizza,lite kul ska man väll ha i allt jobb hahahaha.
Sen kom Sherije och då åkte vi tilsammans in till Kalmarsalen och gick på en förläsning som hölls av en man
Claes Schmidt/Sara Lund = transvestit.
Otroligt bra föreläsning,det var ingen sådan man satt och gäspade på precis.
Vem kan tro att detta igentligen är en man
Hahahhahaha jo lite ser man ju det !!!!!!!!
Han kunde inte gå som en kvinna i allafall.
Men var fullt värd att se,så alla som har chansen tycker jag ska gå och se han.
Så kom precis hem nu,ska kolla lite på TV sen blir det sova,i morgon är jag ledig och ska vara hemma hela dagen inte gå utanför dörren förrän jag ska träna på kvällen,ska pysslar här hemma byta gardiner och baka blir det nog.
//Anna

Ett inlägg till

Ja det blev visst ett inlägg till innan man ska gå och gosa med jon blund,har varit duktig och gjort scones ikväll hade dom klara till min tjejer kom hem från träningen.

Nu har jag precis tittat på sofias änglar och jag kan säga att känslig som man är så lipade man ju en del gud så sorgligt.
Sen tittade jag även på den hemliga miljonären,helt okej program.
Nähä nu är det sov dags ,natti natti //Anna

Tisdag

Idag har varit en sån där skön dag man bara har gått hemma och slappat i myskläder,plockat undan lite och tagit det allmänt lugnt,sen lagade jag raggmunkar ,bacon och rårivna morötter och det var så gott och så längesen.
Nu i kväll har jag varit på gymmet och tränat en massa ,det var också så skönt men otroligt jobbigt eftersom jag inte varit där sen i Torsdags,men ack den som ger sig.
Nu blir det halv åtta hos mig sen är det ju säsongstart för Sofies änglar som jag tänkte kika på vad det är för något.
Sen gäller det väll att sova i morgon ska jag i väg och jobba med schemat sen efter det är det föreläsning på kvällen.
Ha det bra //Anna

Knäppblogg

Det inlägget som har kommit in här innan är ju från i lördags fattar inget varför det helt plötsligt har kommit in sist hahahahaaha.
/Anna

Äntligen Måndag kväll

Nu är det äntligen måndag som jag har längtat,det är nämligen min Tv kväll och förra veckan blev ju allt inställt pga Handboll,men nu så ska man bara slappa framför dumburken först ut är Halv åtta hos mig sen vidare till Annorlunda familjen och sist men inte minst Spårlöst där man ska sitta och fälla en och annan

TÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Det blev ingen träning ikväll heller,efter jobbet så lagade vi kycklinggryta och bara bestämde oss för att vara i kväll.
I dag har man blivit lite sågad på jobbet av Bossen hahahaha hade medarbetarsamtal,fanns lite som hon tyckte jag kunde ändra på men fick mkt beröm också ,jajajaja hon känner ju inte mig jag känner mig själv mest och vet vad jag tycker och tänker.
Nu ska jag titta vidare på burken.
Ha det bra alla / Anna

GRATTIS ELIN!!!!!!!!!!!

Idag är ingen vanlig dag ,för idag är det min vän Elins födelsedag,så nu Hurrar vi alla för henne.
HURRA HURRA HURRA!!!!!!!!!!!!!!!!
EN STOR KRAM TILL DIG IDAG./ANNA

Söndag!!!!!

Idag har man jobbat hela dagen och det har varit tufft som vanligt,jag undrar verkligen när vi ska få lite lugnare.
Efter jobbet kom gubben och hämtade mig så åkte vi till Maxi och handlade lite fika och annat,för min mamma skulle komma och fika hos oss.
När vi kom hem var mamma och Tomas här,dom lämnade en hel drös med värmeljus till Frida som hon ska ha till samlingen i skolan,nu är bara frågan hur vi ska få bort allt hahahahaha.
När dom hade åkt hem så käkade vi PIZZA,bara för att vi var lata idag och inte orkade laga mat.
Skulle ju varit duktig och tränat idag,men det finns ingen energi till det jag är helt slut idag och så har man bara kunnat sova max 2 timmar inatt,så det blir Solsidan och sen sängen.
Ok,gubben få också sova med mig hahhaaha
Nu tv och mys med ungarna,medan gubben är på Bio.

Lördag

Lördag kväll och precis hemkommen från jobbet,har varit en rätt lugn kväll jag jobbade med Lena så vi hade det så bra hehehehe.
Tidigare idag så var vi i Mönsterås på tävling båda mina tjejer tävlade och var så duktiga.
Frida kom 1:a i L7 klassen,hon slog sitt rekord och Fanny kom 4:a i L11 som nu är en tuff grupp,där det är en klick som slåss om 1-7 plats varje gång,så det är spännande.
Jag är så stolt över båda mina fina tjejer,som är mina ljus och änglar i min tillvaro.
Ska kolla lite på Tv nu....
/Anna

Lördag!!!!!!!!!!!!!

Lördag kväll och precis hemkommen från jobbet,har varit en rätt lugn kväll jag jobbade med Lena så vi hade det så bra hehehehe.
Tidigare idag så var vi i Mönsterås på tävling båda mina tjejer tävlade och var så duktiga.
Frida kom 1:a i L7 klassen,hon slog sitt rekord och Fanny kom 4:a i L11 som nu är en tuff grupp,där det är en klick som slåss om 1-7 plats varje gång,så det är spännande.
Jag är så stolt över båda mina fina tjejer,som är mina ljus och änglar i min tillvaro.

Myskväll Fam.Börjesson/Zetterström

Äntligen Fredag kväll hahahaha vad hjälper det när man jobbar hela helgen men men nu ikväll är man ju ledig i alla fall,har jobbat en extradag ikväll,sen körde Ingemar hem mig eftersom jag hade lite bråttom ,när jag gjort det jag skulle så gick Fanny och jag till affären och handlade till fredags mys,som vår familj älskar hihihihihi.
Vi bestämde oss för Lax,så när gubben kom hem satte sig flickorna vid varsin data och han och jag började laga mat tillsammans,riktigt mysigt när man lagar mat ihop.
Vi gjorde inbakad lax i folie i ugnen,med hemmagjorda klyftpotatisar,sallad och vår populära fisksås med massa kalorier i .
Efter det ännu mer kalorier hahahha vi gjorde en kladdkaka med hallongrädde.
Sen ett glas vin till,mums.
Så vi har haft en riktigt trevlig kväll runt bordet och pratat om veckan med våra godingar.
Nu blir det Lets Dance och chips för mig och tjejerna och gubben ska basta med en kompis och dricka ett par öl.
Sen ska jag försöka få tjejerna i säng någorlunda eftersom dom tävlar i morgon bitti....
Puss och Kram skumbanan
Lite bilder från kvällen hihihihi

Torsdag kväll

Precis hemkommen från från gymmet körde 15 minuter på bandet sen gymmet en timma sen satt jag bara och njöt i massagefotöljen så skönt var det,men värkte lite i ryggen idag när den knådade hahahahaha.
Sitter just nu och kollar på Halv åtta hos mig.
Sen blir det bara att ta det lugnt och slappar jobbet väntar i morgon.
Natti / Anna

Torsdag....

Nu var det redan Torsdag och snart helg igen men vad hjälper det när man jobbar hela helgen ,idag har väll inte hänt så mkt kul att skriva om ,jag har precis varit borta och hämtat lillan och hennes kompis tog även med mig grannens hund på en promenad i solen,det var så skönt ute idag så nu längtar man verkligen till våren.

Tyvärr är det bara så himla halt ute så man är ju som bambi på hal is .

Nu sitter tjejerna och fnissar i köket och äter kräm och nybakad fralla,söta dom är.
Sen blir det att laga mat och gå och träna,medan gubben och ungarna åker och skjuter.
Imorgon skulle jag varit ledig men så blev ju inte fallet,dom ringde här idag och sa att jag behövdes eftersom min jobbarkompis hade trillat och var sjukskriven nu i 3 dagar.
Inte kul alls,men men så är livet.
Nu ska jag greja lite,ha det bra .....
KRAM / Anna

Frallor!!!!

Jaha då har man varit lite duktig idag efter jag vek tvätt så fick jag för mig att baka frallor och så hällde jag i en halv burk kesella,för det har min storasyster sagt att man ska ha och man vågar ju inget annat än att lyda henne,och dom blev så goda sen skulle jag bjuda mina barn på en och Frida brukar aldrig tycka om hembakat bröd men hon åt med stor förtjusning,så himla roligt så får väll baka fler någon dag så man har lite i frysen också.

Sen var friden slut efter det då bröt det ut ett helvete här hemma mellan mig och den stora dottern,men men nu vet hon vad som gäller så bara hoppas hon följer det också.
Ikväll har vi ätit lite thaimat,det var gott.
Skulle gått och tränat men tappade all energi efter det med dottern,så får bli i morgon.
Nu ska jag kolla på Borat för hundrade gången typ men den går på tv 11 ikväll,har ju fått den kanalen idag den är ju ny nu ....
Ha det bra för idag/Anna

Onsdag Em

Åhhhhhhhhhhhh vad skönt det är,hahahahhahaha nu undrar ni vad jag syftar på vad hahaha nä tråkig som man är så syftar jag på att vara ledig från jobbet,går här och småplockar lite, viker tvätt,och undrar hur en familj kan slösa så mkt badlakan på en vecka, jag har vikt in 11 st badlakan ,herregud hur ska det bli när ungarna blir större,och man har 2 tjejer som ska duscha jämt sen,får väll skaffa en hjälpreda för att tvätta och vika in för det är bara så tråkigt.
Den som just nu använder mest badlakan är gubben ....
Nä jag efterlyser f-n en hjälpreda hem hit hahahahaha   
Nu väntar jag snart hem mina 2 godingar från skolan,tomt det är när dom inte är hemma,och värre blir det väll usch jag vill ha stopp och väx nu jag kan ge dom i smyg.
Samtidigt medan jag viker in tvätt så lyssnar jag på dotterns spotifylista,jag börjar få hennes ungdomssmak hahahahha men det är hon bara glad för då får hon lyssna på sin musik i bilen ända till syrran säger ifrån hhahahaha
Nä nu måste jag fortsätta puss/ Anna

Onsdag

Ledig idag har precis skickat iväg ungarna till skolan,så nu sitter jag här och äter frukost och kollar på Vakna med the Voice,det är ett riktigt underhållande program att titta på ...
Ska uträtta lite sen men annars blir det en lugn dag,så skönt att få vara ledig.
Sitter just nu och läser lite bloggar,tycker det är kul och intressant att se vad olika saker människor skriver om,det finns ju så mkt herregud,älskar att titta i heminredningsbloggar,vill ju gärna beställa mkt men det måste ju finnas pengar också ,hmmm.
Ska se om jag orkar baka lite bullar i morgon,det behövs i frysen.
Nä nu har jag inte mer att skriva om hörs senare.
/Anna

Äntligen ledig

Nu är det Tisdag kväll och man är nu ledig 3 dagar framöver,det är verkligen välbehövligt och ska bli så skönt.
Idag har det nämligen varit en jobbig dag igen på jobbet och när klockan blev 2 och man slutar så kände jag mig som ett ursketet päron,och vad ska man göra då jo Lena och jag skulle träffa vår chef, schema Hanna och Ankaret och deras chef för att prata 3-3,så kom inte från jobbet förrän kvart över fyra.
Nu i kväll hade jag lite annat som skulle göras så nu äntligen sitter jag här i soffan och funderar starkt på att gå och lägga mig.
Fanny och Frida har varit och tränat ikväll Fanny sköt riktigt bra,kul.
Bye bye Puss/Anna

Ingen rolig dag...

Idag har man jobbat och slitit och inte alls varit på bra humör med tanke på vad som väntade ,vi hade nämligen P-möte idag där vi hade bestämt att öppna vårt hjärta om vår arbetssituation,att många känner att dom vill sluta och är deppiga det finns ingen arbetsglädje tycker någon.
Det har lagts på oss mer och mer hela tiden och vi bara tar i mot men nu kanske vi har kommit till bristningsgränsen.
Det är ju vår arbetsmiljö och vi måste ju känna att man gör ett bra jobb och så känns det inte nu.
Sen har vi ju ett tufft jobb på avdelningen också nu,det gör ju inte saken bättre.
Men men man får väll hoppas det blir bättre någon gång,i morgon är det dags för nästa möte där man ska tömma sina batteri igen hahahahahahha.
Nog om detta ikväll har jag varit och tränat,men det var inget kul alls för att det var supermkt folk och man fick stå och vänta på maskinerna.
På vägen hem var det inte heller bra halt som satan tog 20 minuter och gå hem och jag bor nästan granne hahaha
höll på att dra dit 5 ggr,det skulle väll bara vara det också att man slutar på akuten någon dag ..
Så nu är jag färdig med att vara NEGATIV i kväll hahahahaha
Skönt att få avreagera sig ibland...
Natti natti alla glada./Anna

Hemkommen

Kommit hem från jobbet för en stund sen,har jobbat kväll.
Nu har jag kikat på Solsidan eftersom man missade det och det är ju lika klockrent som alltid hahhahahaha
Funderar på att gå och lägga mig i morgon väntar en tuff dag på jobbet eftersom vi har p-möte och kommer säkert komma upp en del.
Vi har fått så mkt annat nu som vi ska göra så jag börjar undrar hur vi ska hinna med det vi är till för ,dom gamla det finns snart ingen tid kvar för dom annat än rutiner,måtte man dö hemma och aldrig komma in på något boende man får hoppas att barnen tar hand om en när man blir gammal.
Jaja nu ska man inte bli för sentimental men visst funderar man hur samhället fungerar ibland när man ser hur saker sköts.
Nähä nu väntar sängen natti natti
Undrar hur länge till man har tid att sitta så här och pratar med dom boende...

SOLSIDAN

Ikväll börjar äntligen andra säsongen av Solsidan och vad gör man då jo jobbar kväll,men det får bli en koll på TV4 Play när man kommer hem.

Bye bye

Söndag!!!!!

Vad f-n har denna helgen tagit vägen,nu är det redan söndag och dags för mig att åka till jobbet om 40 minuter usch och fy och blä,känner inte alls för detta.
Som tur är jobbar jag med Lena.....
Idag skulle ju förmiddagen gått åt till att träna ju men som vanligt hann jag inte det innan jobbet eftersom det var tusen sysslor här hemma som var tvungna att göras innan man beger sig till jobbet.
Så nu har gubben och jag tvättat ,städat och grejat lite efter en sen frukost.
SÅ nu tänkte jag kolla här en stund på nätet ,medan gubben provar sitt nya tv spel han fick igår när han fyllde år.
Idag är man lite trött eftersom jag,Fanny och Uffe satt uppe till 01.00 och kollade på Änglagård andra sommaren igår,så man minns lite innan man ser 3:an nu får väll gå med dottern och gubben någon dag.
PUSSSSSSSSSSSSSSS /Anna

MIN ÄLSKLINGS FÖDELSEDAG

Idag är det min gubbes födelsedag han fyller 35 år idag,så först måste jag börja med att säga grattis till han och säga att jag älskar dig Uffe,och säga att du är en underbar sambo och pappa till våra fina flickor.
Idag började dagen med att vi gav Uffe paket han fick Jeans och ett tv spel av mig FIFA 2011,utav Fanny fick han en duschcreme och ett jättefint ljus med en fin text på ,sen utav Frida fick han bodylotion,godis och energidricka när han skulle köra långt idag hahahhaha sen gav dom tillsammans till han något hemmagjort med hans namn och godis.
Så han blev nog lycklig.
Sen åkte vi kl 07.00 till Sävsjö och där har vi befunnit oss hela dagen för att Fanny tävlade det såg bra ut länge men tyvärr räckte det inte denna gången att gå vidare till nästa final men hon gjorde ett bra jobb ändå och vi är så stolta över henne hon blev 5:a av 20 så klart godkänd.
Men Johannes och Elin gick vidare i 15rem så ett stort Grattis.
På vägen hem så stannade vi i Vetlanda tillsammans med familjen Magnusson och åt på Sibylla.
Nu sitter vi här hemma i soffan trötta och bara slappar och kollar på fångarna på fortet.
Lite kort från dagen!!!!!!!!!!!
Pusssssss på er /Anna

Hej alla glada

Jag är så glad i dag inte för att dagen började så bra ,då man var på utbildning med jobbet och samma diskussioner som sist,så lite tråkigt.
Men efter det så sprang jag en runda på stan för att uträtta lite ärende eftersom min älskling fyller 35 i morgon.
Sen var det bara hem och hämta båda mina döttrar för att följa med dom in till stan en snabbis igen för att dom skulle få köpa något till sin pappa.
Det var snabbt gjort för dom visste vad dom skulle köpa,sen smet vi in på tokiga ture  och köpte lite snask
till Lets Dance som vi sitter och kollar på nu ,MYS.
Men när vi kom hem från stan så var vi bjudna till våra goa vänner Sandra och Krille som bjöd på god Tacogratäng och sallad,tack så hemskt mkt,sen fick vi ju gosa lite också med lillprinsen Elwin innan han somnade.
Efter det var det ju dags för männen bastukväll ,då gick vi 3 brudar hem och slängde oss i soffan.
Ska strax lägga dom 2 små trollen eftersom vi ska upp tidigt i morgon.
Måste också bara skriva att jag fick Mail idag från Bloggerskan Foki och blev väldigt glad eftersom jag tycker om hennes blogg väldigt mkt,så det var kul att hon skrev bland annat att hon tyckte att både dottern och jag hade fina bloggar,sen skrev hon ett personligt mail till Fanny,så jag fick en glad tjej här hemma som ser upp till Foki väldigt mkt och det är jag glad att hon gör istället för vissa andra.
Här är ett kort på denna söta tjej  
Nu ska jag kolla vidare på Lets dance kram på er /ANNA

Bloggerska

Jag följer bloggerskan Foki mkt jag tycker hon har en suverän blogg,en bra tjej med fötterna på jorden verkar det som,som gärna dottern också läser.
Många nadra bloggar man är ute på kan jag bli så arg på att dom inte förstår att det är många unga tjejer som ser upp till dom och kanske ska tänka lite på vad dom skriver,kan bli lite rädd idag när man skriver så mkt om hur man ska se ut och vilka skönhetsideal som är viktiga ,att man måste vara smal och framför allt om alla operationer man gör för att bli vacker.
Jag är så glad att min dotter går sin egen väg och gör vad hon tror på och ser ut som hon vill ,fast hon är helt galen i kläder och har varit sen hon var 2 år gammal.
Men hon avskyr allt vad operationer och sådant innebär och säger nu i alla fall att hon skulle aldrig göra sådant,för att bli vackrare ,hoppas hon säger det när hon blir äldre också....
Ville bara uppmärksamma Fokis blogg...
Bye bye

Torsdag....

Torsdag eftermiddag och vad händer ,inte mkt är hemma och tar det allmänt lugnt eftersom stora dottern är sjuk så blir det bara lugnt och mys,vi har precis käkat lite lunch och kollat på en film som kom med paketet från ginza igår
Den var rätt bra förutom att det var ett konstigt slut.  
Igår kväll var jag och Anna inne och testade det nybyggda gymmet i stan ,det var så fräscht så det blir nog ett par ggr till att träna där,men maskinerna trivs jag nog bättre med på hemmaplan.
Lite Bilder från det nya gymmet.....
Idag händer väll inte så mkt annars väntar snart hem lillan från Fritids sen ska jag nog dra ner och träna,sen blir det bara mys och tv.
I morgon ska jag på utbildning och lära mig självservice på datan det ska bli jävligt skönt att få det så man kan kolla sina egna grejer lön ,semesterdagar mm.
Nu ska jag strax börja med maten vi hörs
Pusssssss / Anna

Cancer en jävla sjukdom

En gammal killkompis till mig som jag umgicks mkt med förr och hade väldigt roligt ihop med,han är idag ihop med en tjej och har fått 3 barn ,men tyvärr så lever inte mellanbarnet Elton längre han somnade in 24 oktober -09 endast 2 år och 3 månader gammal i den hemska sjukdomen Cancer av formen Neuroblastom, stadie 4,man blir så arg att människor ska behöva sätta livet till i den här sjukdomen,och helst då barn det är så orättvist man önskar verkligen dom kunde hitta ett botemedel mot detta.
Man kan nog inte sätta sig in hur det är som föräldrar att kämpa så och hoppas och tro,men jag har ofta läst den här pojkens mammas blogg,och förstår hur dom har lidit.
Jag pratade idag med min gamla vän ,och frågade då han om jag fick sprida det och det ville han så jag vill göra er uppmärksamma på den fond som han och flickvännen startat till minne av Elton,jag tänkte själv sätta in ett litet bidrag i slutet av månaden och hoppas att fler kan göra det,varje krona är betydelsefull i forskningen mot cancer,inga bidrag är för små.
Dom skänker pengarna till Barncancerfonden,jag lägger ut länken här och hoppas...
http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Insamlingar/Prinsar-och-prinsessor/
Samt sätter jag ut Eltons mammas blogg den är verkligen värd att läsa,mkt fint skrivet.
http://jenni80.bloggsida.se/
Ha en bra kväll och var rädda om varandra    

Onsdag 12/1

Då trodde jag att vi började komma in i verkligheten igen efter all ledighet när skolan började igår,men den stora dottern har åkt på en redig förkylning,så det blev bara den dagen i skolan och idag fick jag vabbar och stannar hemma hos henne,jag undrar när man ska få en full lön ...
Så idag har det varit väldigt lugnt och skönt bara dottern och jag har mest slappat spelat lite och kollat datan,så nu blir hon hemma resten av veckan måste bli frisk nu,hoppas hon mår bättre på lördag så hon klarar att genomföra tävlingen i sävsjö.
Om en stund ska man in med Anna och prova nya gymmet i stan ,ser hur fräscht det är,ska bli skönt att träna igen har ju inte gjort det på 3 dagar,sen blir det nog lite bastu och blarrande.Kanske kommer bilder ikväll.
Sen blir det hem till tvn i morgon ska dottern och jag kolla film fick 5 filmer från Ginza idag....
Ha det bra kram Anna

Tisdag

Då sitter man här efter en fulltecknad dag på jobbet ,varit så mkt idag ,jag som skulle tränat idag men när man kom hem var man bara så trött.
Så gubben och jag delade faktiskt på en
Har ju lovat mig själv att jag ska inte dricka massa sånt,men har dragit ner väldigt mkt på detta men ibland kan jag inte låta bli,men ska ta tag i det igen att bättra mig ,men då måste gubben också låta bli då blir det lättare.
Gubben och barnen är och skjuter,nu har nästa säsong dragit igång och det var 2 glada tjejer som åkte ikväll,
är så glad att mina barn brinner för något och verkligen gör det dom vill och inte gör som alla andra.
Nähä natti natti allihopa nu ska jag kolla på   
/Anna

Måndag kväll

Nu är man hemkommen från jobbet har precis lipat till spårlöst helt otroligt att man ska vara så jäkla känslig hahaha.
Nu ska jag titta på datan på annorlunda familjen  och halv åtta hos mig,annars händer det inte så mkt jag gick mest in för att skriva att idag är det min vän Annas födelsedag,synd nog kan man inte åka och fira henne i helgen pga att Fanny tävlar i Sävsjö.
Men måste ändå skänka en STOR kram till en underbar vän som alltid ställer upp och lyssna på när det är något och som jag vet alltid skulle finnas där om det var något,samt är hon proffs på att göra oss fina ,Ville bara uppmärksamma dig lite eftersom du är du.
Kram på er alla/Anna

Är han grym eller,åhhhh älskar denna låten


Min duktiga dotter!!!!!


10 januari

Vad man blir trött ibland på att saker och ting inte funkar,min blogg krånglar sen jag gjorde om den igår,och nu skulle jag få tag på blogg.se men dom har ju ingen telefon så jag har mailat men ännu inget svar hoppas dom hör av sig under dagen,så folk kan se vad man skriver.
Ska strax åka till jobbet känns ju inte lika kul,man skulle bara vilja vara ledig och gå ut och ta en promenad i det fina vädret,solen lyser och gnistrar på snön vackert,nu vill jag ha vårrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Min stora dotter vaknade supertäppt idag hoppas inte det blir värre,för vi ska ju till Sävsjö på lördag hon ska ju skjuta skyttiaden som hon har gått vidare till.
Sen har man ångest också för att man inte har hunnit träna på 2 dagar,men i morgon då måste jag ner till Malkars,ska även testa och träna någon dag inne på det nya i stan,får se om det blir på onsdag kväll med Anna.
Nähä nu blir det in i duschen ska snart dra vi hörs puss och kram skumbanan.
/Anna

Ny header

Söndag kväll och vad har hänt ,jo min storebror och hans två ungar har varit här och käkat lite wokat och cheesecake,min snälla brorsdotter hjälpte mig att göra om på min blogg,ville ha lite nya grejer så jag blev supernöjd,samt hjälpte hon min dotter med sin blogg som hon startade igår,jag har hållt i mot det här med blogg länge nu ,men jag vet hur mkt hon älskar att sitta och skriva och ändrar kort och greja så igår kväll gick mamma anna med på att hon får ha en blogg som jag kommer kolla varje dag vad hon skriver,så hon sköter det.
Men jag litar rätt mkt på henne,och hennes blogg blev så fin,så det ska bli kul att läsa.
www.sskyttefanny.blogg.se
Vad har man annars gjort idag, inte mkt gubben och jag var på ikea en stund på fm sen åkte vi runt och letade nya lampor till köksfönstret ,men hittade inget jag ville ha,får väll söka lite på nätet ett tips från min brossa.
Nähä nu ska jag kolla tv en stund sen blir det sängen i morgon är det jobb igen.
Puss och kram skumbanan

Idag har man varit duktig.

Japp det har man dagen började med ett träningspass på Malkars,sen hem och greja för att senare åkte gubben och jag till Stadsmissionen och lämnade in masa kläder jag rensade ut igår 4 kassar,plus att vi slängde 3 kassar till insamling.

Gode gud vad skit man har i garderoberna,som man aldrig använder.
Efter det åkte vi till Maxi och storhandlade sen var det bara hem och rensa ut julen ja ni hör ju själva herregud vad man håller på ,snart hjärtinfarkt.

Men nu sitter jag här i soffan och bara myser med barnen och gubben,vi väntar på fångarna på fortet.

Just det jag glömde säga det jag har hängt upp mina vårgardiner i köket så nu väntar jag bara att snön ska försvinna och solen lysa hahahaha jag vet att det är tidigt men ville tänka lite positivt.

Kram på er / Anna

Nu var det riktigt längesen!

Hej alla glada.....

Ja det var faktiskt längesen nu jag skrev här ,hinner ju aldrig men nu ska jag ta mig i kragen igen,ja herregud vad har hänt sen sist jo det är ju nytt år och det har varit jul och allt.
Julen firade vi hos min syster yster där vi ,mamma ,Tomas,systers barn med familj,och min bror och hans två barn,det var riktigt mysigt trots att vi skulle varit hos min brossa allihopa men vädrets makter rår vi inte över än i alla fall.



Sen blev det ju Nyår och då var vi hos våra goda vänner Sandra och Krille och käkade 3 rätters,spelade och bara myste.

Annars har det väll inte hänt så mkt,dom lediga dagarna har mest gått åt till att bara mysa med barnen som är lediga från skolan.

Ha det bra/ kram Anna

RSS 2.0