Lördagkväll

Igår kväll var Mamma och tomas här och grejade med rummet,Tomas satte upp väv på väggarna det blev jättebra,så i morgon blir det att måla väggarna,det börjar hända saker och troligtvis på Tisdag kväll så ska vi lägga golv om vi hinner få tag i något tills dess.
När han hade satt upp väven så käkade vi grillat som Uffe hade stått ute i regnet och grillat tur man har en snäll gubbe.
Så det blev kycklingfile,bakpotatis lite kalla såser,majs och sallad till efterätt hade jag gjort Chokladpudding med grädde och hallon,mums.
Gubben och jag tittade på film senare sen på kvällen...
Idag har vi inte gjort alls mkt på fm sen vid lunch drog vi till Öland till Pappa som är själv denna veckan ,så vi grillade lite korv med han och Frida blev firad för hon har fyllt år,blev lite glass också och mkt bus med pappas lilla charmtroll Nallen,bilder här nedanför,kolla in det kortet där han blir matad med glass av pappa,så söt.


När vi kom hem från Öland drog den stora till en kompis och gubben och jag bestämnde oss för att laga lite käk,vi gjorde 2 olika pajer...
Så det blev paj,sallad,vin till mat idag.
Den till vänster blev en ädelost och kantarellpaj och den till höger blev en köttfärspaj,alla tyckte dom var jättegoda,kul.
Efter det blev det en spelkväll med barnen vi spelade Alfapet,Fanny och jag mot Uffe och Frida,Fanny och jag vann med över 100 poäng.
Efter det sa Frida nästa gång vill jag vara med dig mamma,gullunge.

Nu ska jag surfa runt lite på nätet,ha det bra allihopa.
Kram


Här igen!!!!!

Jag som skulle skärpa mig,blev inte redigt så va!!!!!!!!!!!!

Men jag har ju ett liv också som är väldigt upptaget ibland hehehe.
Men nu har man ju äntligen semester i alla fall,gick i måndags ok jag har väll inte direkt tur med vädret men men,det är skönt faktiskt att bara få vara ledig.
Så i måndags började vi riva ut allt ur Fannys rum,hon ska få nyttgolv,tapeter,målat,möbler hon har ju växt och börjar bli stora damen snart.
Så dom här dagarna har mest gått åt till att greja med det.
Utom i Tisdags då tog vi paus och åkte till kosta outlet,där vi shoppade lite eller vi och vi Fanny fick väll mest som vanligt.
Efter det åkte vi till älgparken i Målerås typ bara en bit från Kosta.
Mysigt ,man var garanterad att se 3 älgar av 25 men vi såg 10 vuxna och en kalv,så vi hade tur.



Sen igår var det dags för rummet igen och greja,sen åkte Uffe och jag till stan och köpte födelsedagspresenter.
Idag Torsdag har Uffe målat taket,sen var vi på tippen och slängde Fannys gamla garderob och massa annat skräp,sen åkte vi till den här Saluhalllen som har kommit till staden och jag blev så grymt besviken efter dom vi har varit på i storstäderna,oki nu fattar jag också att man inte kan ha lika mkt men man kunde ju försöka göra det lite mysigt samt var det svindyrt så där kan man ju inte handla ofta hehehehe.
Vilket fall som helst köpte vi bröd och några chokladpraliner vi ska smaka,sen tog vi en fika där Uffe och jag räkmacka det gäller ibland att ha det lite mysigt utan barn.
Helt stelt och som i en vanlig affär.
Nä tacka vet jag Stockhol och Gbg som har lite grejer och mysigt.
 
Sen kunde jag inte låta bli att inte tänka på barnen längre så då åkte vi till hemmakväll där vi köpte glass till dom och hyrde film till oss och en till lillan då den stora är på fest ikväll hos en kompis.

Ja som ni ser är kvällen räddad!!!!!!!!!!!!!!

Samt köpte jag varsin tidning till barnen så nu har man 2 sysselsatta barn ett tag.
I alla fall för den stora den lilla får hålla till godo med bara en film ....

Nä nu ska gubben och jag krypa ner ett par timmar och kolla film innan det är dags att hämta den stora på festen.
Ha det bra allihopa....

Ett särskilt stort tack skickar jag till Tomas för all hjälp till rummet...
Du är guld värd!!!!!!!!!!

Jag som skulle bli bättre på det här!

Det var ju det jag sa för 4 dagar sen att jag skulle uppdatera bloggen oftare,men hur gick det med det ,ja det kan man ju se här hahhahaha.
Det är för mkt i mitt liv just nu,jag har fullt upp på jobbet,och är så trött när man kommer hem.
Men jag börjar äntligen räkna ner nu 4 dagar och en natt sen går jag äntligen på semester.

Jag kan lova er att jag har aldrig längtat efter en semester mer än i år,och det ska bli så skönt att bara slappa och slippa tänka på klockan.
Få umgås med min underbara familj,mina barn har längtat så mkt.
Idag har jag jobbat och efter det var jag en sväng på modehuset och shoppade 2 st piratbyxor,sen blev det hem och käka taco och nu har jag varit ute en sväng med grannen.
Nähä dags att krypa ner ,klockan ringer i morgon igen vid 5.
Kram på er alla och håll tummarna att det snart bli bättre väder ,kollade ett klipp på nätet precis och där sa dom att det skulle vara dåligt i minst 10 dagar låter ju inte speciellt upphetsande.

//Anna

Ta mig i kragen..

Hej alla glada...
Nu har jag varit borta en längre tid från bloggen,men det har inte funnits lust,ork eller tid till detta,jag jobbar just nu som ett litet svin på jobbet pga KAOS ,det är så där lagom kul att jobba med sommarvikarier när det inte funkar.
Så trött som jag har varit nu i några veckor tror jag aldrig jag varit,men nu börjar jag räknar ner dagarna till vår efterlängtande semester,det gör nog gubben också för det har varit massa på hans jobb också.
Men tyvärr så förstår ju inte alla människor att man inte orkar vara social när man är som ett lik,jag gjorde ett försök att följa med min snälla goa vän Despina ut i Fredags men jag hade inte gnistan så åkte hem efter ett,men lite trevligt hade vi ,även en gammal vän till mig Andreas var också med oss hela kvällen,jättekul att se han igen.
Vi får ta igen den kvällen någon annan dag Despina och då ska vi fan ha kul och inte Harrys hahahahhaha.
Idag hade jag en ledig dag men vad händer då jo utpumpad som man är så sover man till nästan 11,och där var den dagen.
Lillan och jag har spelat lite spel idag ,kul att bara få rå om en i taget ibland,men nu saknar jag min stora dotter så mkt,hon har nämligen varit och bott i en stuga på en camping 2 nätter med en kompis,men idag kommer hon.skönt.
Ikväll blir det antingen Larmtorget eller stranden hmm vi får se om vi orkar ge oss iväg.
Idag fick jag ett trevligt besök av min älskade brorsdotter Amanda och hennes kompis som hade kört hit på mopparnaför Amanda klarade körkortet på moppe igår.
Tyvärr startade inte kompisens moppe när dom skulle hem ....
Nu ska jag käka ha det gott allihopa.
//Anna

RSS 2.0