Onsdag

Hej alla...

Ja nu var äntligen Onsdagen här och det betyder att jag går på 2 dagars ledighet,så skönt.....
Idag är det såå jävla varmt trodde jag skulle dö på vägen hem i bussen och inte nog med det när jag står och väntar på bussen hem så var jag nästan enda framme hade typ 8-10 steg kvar att gå ,då skrattar han bara och kör förbi mig,gubb -----,så fick vänta 40 minuter till typ jaja nog om detta när jag hoppade av bussen hemma i dalen så gick jag in i affären och köpte den största isglassen dom hade att erbjuda.
Sen när jag kom hem ställde jag mig i en kall dusch sen blev det soffan med en iskall barcardi breezer
mm mums så gott det var,nu har jag bara suttit och läst alla bloggar jag följer,även stora tjejen kom hem nu för att äta sen drar igen trevligt att se dom ibland hahahaha.

Nu ska jag gå och göra iordning maten vi ska ut och grilla...
Ha det bra alla kram Anna

Nu var det riktigt länge sen!!!!!!!!!

Hej allihopa!!!!

Nu har jag inte bloggat på länge,hinner ju aldrig bli lika effektiv som dottern min hon är ju värsta superbloggaren snart...

Mycket som hänt senste tiden jag har börjat jobba igen efter 3 veckor sjukskrivning,och det känns väll så där kan jag säga.
Men bara att bita ihop dom här 4 veckorna,sen är det ju semester.

Min lilla dotter har ju fyllt 7 år för en vecka sen så då blev det paket på sängen sen bestämde hon att vi skulle gå på museum på kronan utställningen,sen blev det en lugn hemmakväll.
Min lilla dotter höll sig på rummet och spelade Nintendo 3ds som hon fick av oss,snacka om  att hon blev glad.


Sen i veckan jobbade jag bara,och hade sommarvikarierna brevid mig,jaja vi får se hur detta går.

Nu i helgen har det varit midsommar och den har vi tillbringat i Blomstermåla hos Daniel och Jessica med barn,där var även fam möller,vi hade mkt trevligt med sill,jordgubbar,midsommarstång,grillning,lekar ja även dom var bra trots att domaren var köpt hahahha Daniel ändrade reglerna efter hand eller vad säger du Magnus.
Möller åkte hem vid midnatt någongång,och vi sov i husvagnen som Daniel hade fixat hem åt oss från jobbet,ja tack för allt och en supertrevlig kväll,får snart göras om.



När vi kom hem på midsommardagen så åkte vi och handlade sen kom Fannys kompis från Stockholm hit och stannade över natten och idag har tjejerna varit på modehuset och shoppat och gubben och jag var och tog en glass och bara myste i stan och uträttade lite ärende.


Nu sitter jag ,gubben och den stora dottern och bara myser i soffan den lilla har deckat.
//Anna

Skolavslutningar...

Det har varit fullt upp med skolavslutningar dom här dagarna i Onsdags tog min brors son studenten,inne i stan efter det var vi hemma i Ljungbyholm och käkade smörgåstårta som var hemgjord så himla god.
Även vår gamla granne Samuel tog studenten samtidigt på samma ställe så det blev lite omhäng på han också.
När vi hade käkat klart så åkte vi hem och följde matchen KFF-Malmö i cupen och det gick till straffar och där slog våran målvakt Etrit Berisha sista straffen och skickade även ut malmö ur cupen så himla gott.
Här kommer lite bilder från studenten:



Orkar inte lägga upp fler bilder från denna dagen nu går jag över på dagens skolavslutningar.
Börjar med min lilla goding som gick ut förskoleklass idag och alltså börjar ettan till hösten,vi samlades på skolgården där Frida fick flaggan som hon skulle gå först och bära,så stolt som en tupp var hon.
sen sjöng dom på scenen och efter det var det en liten samling i klassrummet där dom fick kramar och ett kort av sina fröknar.



Drygt en timma efter så var det dags för den stora och ha sin avslutning och det var nog den sämsta jag varit på,deras fröken skulle inte vara där idag pga fira med sina barn,ja hela Fannys klass skulle skötas av extraläraren och hon är ju bra men det var inget upplägg alls ,dom fick sjunga en sång när alla fyrorna var uppe och ingen kollar hur dom står så min dotter hamnade ju bakom alla långa det var ju kul hehehehe syntes inte alls medan dom ställde långa framför och på bänken.
Lite dåligt att inte varje klass får sjunga en sång var,samt efter avslutningen är ju vi vana vid att samlas lite och säga hejdå och trevlig sommar antingen i klassrummet eller på skolgården,men alla bara försvann åt varsitt håll och gick hem det hade inte planerats någonting för denna stackars klassen idag lite dåligt tycker jag ,dom visste inte ens var dom skulle samlas i morse.
Fick ialla fall ett kort på Fanny och en av vännerna hon umgås med,så söta.....


Efter detta åkte vi ut till Ljungbyholm för att fira min brorsdotter som slutade nian idag,det blir dom sista bilderna för idag hahahha,blev lite mkt bilder.

När jag kom hem så slog jag bara in paket med Fanny för Frida fyller 7 år i morgon...
Senare ikväll kommer den stora dottern hem med sin kompis Alice dom ska sova här i natt så blir väll inte mkt sömn hahaha chips och film kan jag tänka mig,jaja nu orkar jag inte sitta här med ha det gott alla mina läsare//Anna



Måndag igen

Ja nu är denna helgen också slut veckorna går så himla fort så man knappt inte hinner med,herregud det är redan skolavslutning på Fredag ,men först ska vi fira mitt älskade brorsbarn som tar studenten på Onsdag.
Samma där vad tar  åren vägen minns ju han liten som igår och nu är han fan närmare 2 meter lång,hahhaha är väll bara att inser att man själv också blir äldre.
Helgen har varit lugn jag är fortfarande sjukskriven för ryggen,men igår åkte vi över till Borgholm en sväng och tog en glass,riktigt mysigt.
Fanny hade sin kille också med sig om ni undrar vem det är på bilden,så det är inte jag som har något tredje barn någonstans hehehhe.

Dom roade sig med att prova glasögon i en av alla affärer.

Sen svängde vi runt pappa en sväng också för att säga hej ,där var mina kusiner också.
Efter det åkte vi hem och barnen hämtade badkläder för att åka till Öland igen.
Våra vänner Sara och Alex bjöd på käk och det tackar man ju inte nej till hahahahaha skönt faktiskt att träffa lite folk när man går hemma hela dagarna,där var även Ylva och Johan med barn mkt trevligt att träffa dom igen det var ju ett tag sen,men alltid lika trevligt.
Sara och jag har ju inte umgåtts på ett tag nu ,men jag har saknat henne så otroligt mkt,så det var riktigt kul att möta henne igår.
Ja du också Alex ,jag glömmer inte dig hahhahaha klart jag saknat dig också.
Även barnen tyckte det var trevligt att ses igen dom badade för fullt i poolen....

Idag har jag varit på Malkars och tränat mest ryggen men körde även mage och ben,ja faktiskt lite allt annat också hahahha.
Nu ikväll fick jag följa med Fanny  och Frida till modehuset för att fixa det sista inför skolavslutningen,det skulle bara bli en blomma till håret till Fanny och en sak till men det slutade med att mamma blev fattig hahahaha
jag shoppade blandannat varsin jumpsuit till tjejerna och lite annat.
Nähä nu ska jag läsa lite bloggar sen blir det sängen....
Ha det bra allihopa natti natti //Anna

Fredag

Ja vad ska man börja det är lika tråkigt väder ute idag,regn regn,regn inget annat,så var gör man då när man är sjukskriven jo jag hyrde en film igår som jag har velat köpa så den har jag precis tittat på nu,den var faktiskt superbra.
Så rekommenderas starkt...
Ja annars har jag inte gjort så mkt mer än plockat undan och dammat lite men det tillhör ju vardagen hehehehe.

I det här vädret springer min stora dotter skolloppet idag usch vad jag tyckte synd om henne när hon drog i väg i morse i ösregn,den lilla skulle också har sprungit men en kompis bjöd med henne till simhallen och leklandet istället och det tackade hon ju inte nej till,så hon är väll helt slut när hon kommer hem och  då ska hon gå på disco så det finns nog någon som sover gott inatt,hahahah.
Nu när jag har varit sjukskriven så har jag fastnat i att hitta massa bloggar och läsa,kul liv man har.

Nu kom min stora tjej hem det är väll lika bra jag pratar med henne en stund innan hon ska till killen....
Ha det bra alla //Anna

Regn och Åska

Hej alla glada...
Idag är det Torsdag och jag är ju fortfarande sjukskriven tråkigt som tusan,ja vad gör jag inte mkt tar det allmänt lugnt och  försöker villa min rygg,jag skulle igentligen ha varit och tränat idag men jag har ju fortfarande värsta träningsvärken sen i förrgår tog i lite mer än jag visste pga att jag hade mina värktabletter i kroppen,så fick en satans träningsvärk.

Just nu sitter jag bara och lyssnar på allt regn och hur det mullrar ute det är så mysigt så länge som blixten håller sig på avstånd.


Jag hade hoppats att jag skulle få svar ifrån läkarstationen på proverna jag tog ,men icke sa nicke dom jobbar ju inte så fort här uppe precis haahahaha.
Ja vad har hänt annars jo lillan var på tågutflykt igår till Nybro glasbruk,det var mkt roligt munnen gick som en ångmaskin när hon kom hem,samt hade hon köpt ett glasdjur,så söt en liten sköldpadda.
Mina tankar är mkt hos en viss person nu som betyder mkt för mig ,hon har det svårt just nu tänker inte skriva vem du är för den personen vet att jag menar henne.
Nä jag har inte mer att skriva just nu,men jag tycker ni kan kommentera min blogg lite mer,så jag vet vilka som läser den och vad ni tycker.
//ANNA

Så jävla värdig vinnare

Ett stort Grattis till Simon "Björnen" Danielsson,du är så jävla värd detta ,jag har ju hållt på dig sen första dagen.
Fan vad glad man är nu....

BB-FINAL

Idag är det Söndag och jag har inte orkat blogga på ett par dagar,men ska försöka sammanfatta lite vad som hänt dom närmaste dagarna.
I Torsdags var det skyttetävling i Mönsterås där fanny ställde upp och det gick väll rätt bra men hon själv var ju inte så jättenöjd hahahha men är glad ändå att hon inte blir lessen längre när det går dåligt trots att det inte gör det ,hon har mognat mkt som människa på 2 år och det är skönt att hon är den hon är idag.

Sen i Fredags var jag hos läkaren för min rygg och hade väll inte allt för roligt samtal med han,det togs lite prover som jag återkommer till när jag vet vad dom säger.
Men det var en väldigt bra läkare i alla fall och han skulle ju stanna här i ett helt halvår hahahha och det är ju inte vanligt för detta stället,men det känns skönt att kanske komma en bra bit i utredningen innan han slutar,han skulle skicka mig till vanlig röntgen till att börja med.
Det tråkiga med det hela var väll att jag blev sjukskriven i 2 veckor så nu blir jag superfattig.
Här kommer ett bra kort på min stora tjej som har fått nya skor så hon var tvungen att posera lite.

Till något helt annat så var mina tjejer inne i stan häromdagen där vi lät dom sitta och få sina naglar iordning det tyckte dom var jätteroligt hihihi dom blev så fina,resultatet finns tidigare här i bloggen.
Bild här nedan på när dom satt och myste.

Ja annars har väll mitt liv varit lugnt senaste dagarna pga min rygg,gubben har hjälpt mig att plantera lite grejer på altanen,så nu trivs jag som fisken i vattnet där ute och pysslar.
Idag var jag på modehuset och hämtade en grej,och det var riktigt skönt att bara gå där en stund och då mötte jag mitt söta gudbarn som var där med min syrra som är mormor till denna underbara varelser,så lite kort han jag ta hon har ju blivit så stor.



Nu ska jag snart avsluta måste bara visa en bild till Mika är redan shoppingtokig snacka om att hon kommer kosta hahahahahaha


Sist men inte minst så är det ju Big brotherfinal ikväll och då hoppas vi såklart på att Simon ska vinna hela skiten,han är så värdig tycker jag,nähä nu är det dags att skicka iväg gubben på bio och dottern och jag ska ladda inför finalen ......
Bye bye //Anna

RSS 2.0