Torsdag kväll

Nu har man precis kommit hem från jobbet och tar en skön ledighet på 3 dagar ska bli så jävla skönt,för denna kvällen har varit ett helvete på jobbet.
Den var allt annat än lugn,jag har nog inte varit så här trött på ett halvår efter ett jobbpass.
Men man blev väldigt glad när man kom hem från jobbet ialla fall mina tjejer hade bakat en chokladkaka i eftermiddags och den var så god.
Mammas duktiga tjejer.....

Ikväll har min stora dotter varit på Öland och skjutit bankcupens final och Ålem kom trea,så duktiga.
En liten bild på min stora skyttetjej som tävlade i kväll.

I morgon ska jag och tjejerna åka till leklandet och leka eftersom ungarna har studiedag,sen ska dottern på Disco.
På Lördag ska vi beger oss till Vimmerby då är det dags för båda mina tjejer att tävlar.

Nu ska jag slötitta lite på Big Brother...
Natti//Anna

Begravning!!!!!!!!!!!

Idag är det Fredag och en sorglig dag,idag begravde vi nämligen min fina mormor,och det känns så overkligt att träffa alla i släkten igen ,vi sågs ju bara för några månader sen när mormor hade sitt 85 årskalas och då var alla så glada och det var fest och nu möts man igen under helt andra omständigheter,konstigt .
Men jag är så glad att Mormor faktiskt samlade alla då när hon fyllde år,för nu kommer nog det rinna ut i sanden att träffa kusiner mm,det är ju endå mormor som var den länken som höll ihop alla.
Jag kommer sakna dig mkt mormor!!!!!!
Begravningen var så fin och mkt fina blommor,och mina tjejer var så duktiga och neg vid kistan och allt
Det var bara Frida som var jätteledsen för både begravningen och att hennes mormor och jag var lessen.
Men prästen tyckte det var bra att barnen var med och gjorde det till en naturlig sak,och lilla Mika mitt gudbarn hon höll låda i kyrkan ,men jag är säker på att mormor hade varit glad att barnen är sitt själva och är glada,hon var alltid glad när Frida och Fanny höll på att härja förr hon sa att det är friska barn som låter och är lyckliga och glada.
Efter begravningen så fikade vi i lokalen som hör till kyrkanefter det gick min syster ,mamma och jag upp till morfars grav och tittade på blommorna dom hade lagt ut nu från mormors begravning,så fint.
Sen åkte Uffe ,jag och barnen in till stan och åt Thaimat,skönt att slippa tänka på mat en sån här dag.

Här kommer lite blandade kort från dagen
 
 




Nu blir det lite tv och slappande i soffan,imorgon bär det iväg till Växjö på skyttetävling.
//Anna

Tisdag!!!!!!!!!!!

Dagen började med att ligga i soffan och leka med min nya mobil,har köpt en limegrön Nokia N8
Så det finns lite att pilla med hihihihi.

Åt lite frukost sen begav jag mig ner till gymmet och körde styrketräning i en timma.
Nu fastnade jag framför chatten och började prata med min brors grabb.
Sen fastnar man ju lätt framför Big Brother som man tyvärr kan se dygnet runt hahaha.

Det var så skönt ute idag,man längtar så till den rediga våren nu och kunna få plantera blommor mm.

Nähä nu ska jag hoppa in i duschen strax,ha det gott alla goa människor...
Kram //Anna

Nu var det riktigt länge sen

Ja det var det men min närmaste tid har varit fullt upp samtidigt som man har vaarit sjuk så har någon jävla idiot hållt på att skicka sms till min dotters mobil,men det är polisanmält nu.
Skaffa er ett liv för fasiken.

Sen i veckan som var blev min mormor sjuk och las in på sjukhuset,och det visade sig vara den farligaste leukemin,snyft.
Så i Torsdags var jag uppe på em och hälsade på henne,sen i Fredags morse gick jag från jobbet för då hade dom ringt till mamma och sagt att dom skulle komma in då var hon så dålig ,och när jag kom så var hon inte vid medvetande,tur jag hann prata med henne dagen innan när jag var där,så vi satt där hela Fredagen mamma,mina mostrar,min morbror,syrran och 2 kusiner.
Sen åkte jag hem vid 5 tiden och käkade sen åkte jag in igen lite senare och stannade till 21.00.då var även syrran,Sandra och Mika med, när jag kom hem tog jag det bara lugnt och skulle försöka sova lite men det gick ju inte så bra tänkte på mormor hela tiden vid 01.00 skickade mamma ett sms och berättade att mormor hade somnat in vid 23.00,så skönt för henne att det gick så fort så hon slapp lida.
MEN SAKNADEN KOMMER BLI STOR!!!!!!!!

(Min mormor och Frida i oktober på mormors 85 års-kalas)

Så nu blir det fullt upp närmaste dagarna att fixa kläder,blommor och allt till begravningen.

Ikväll blir det lugnt vi var och fixade nya mobiler igår hela familjen ja utan Frida då,hon får väll ta över Fannys gamla nu och börja lära sig knapparna och leka med.

Uffe köpte en Nokia ,jag en Sony Ericsson ,men jag ångrade mig när jag kom hem jag vill nog ha en sådan som uffe så vi ska in och byta i dag till något annat,Fanny fick en HTC Wildfire men hon la till pengar själv också.
Så nu ska hon väll vara nöjd,hon har velat ha en i flera månader nu, hade tänkt köpa när hon fyllde år men vi hade ju bestämt cykel redan.

Jajajaja ha det bra //Anna

Länge sen!!!!!!!!

Idag är det onsdag och jag har nog inte hunnit och orkat blogga sen i lördags eller fredags,men men nu får jag uppdatera mer lite vad som hänt i mitt liv dom senaste dagarna.
I lördags så var jag ute kvällen började hemma hos en av mina bästa vänner Lollo i Nybban på förfest,där var även mina andra goingar Elin och Låla ,sen två tjejer som hette Milla och Linda ,den första var med på festen hos elin förra sommaren.
Lollo serverade Taco och bjöd även på Strawberry Daiquiri ,mkt gott,sen åkte vi vidare till Stan med buss och betalade massa pengar för att gå in på Harrys,där blev det Tequila och mkt annat gott pengarna rullade,det är fan inte klokt så dyrt det är ute,bättre att sitta hemma.
Men kul hade vi,nästan hela tiden jag hade en kille från Nybro efter mig en stund som försökte med både Milla,Elin och mig hmmm,men är ju inte så intresserad eftersom jag har min goding hemma ,men kul att tetas med han hahahahaa.
Jag älskar bara min Puffe....
Vid kvart i två på natten åkte vi hem,då ville jag bara hem.
Sen satt gubben och jag och snackade en stund när jag kom hem.
I söndags så var man bara väldigt trött och -------,så fm blev i soffan,eftermiddagen och kvällen blev på jobbet,det var tungt.
Måndag och tisdag har jag tillbringat på jobbet och där har det varit action ska jag lova.
Så energin är totalt slut nu när jag är ledig idag,så det har mest blivit slapp på soffan.
Nu lagar jag mat och sen ska vi beger oss in till stan och uträttar lite ärende ,jag har ju en goding som fyller 11 på Lördag.
Bye bye
//Anna

RSS 2.0