Tisdag morgon

Då var det redan Tisdag och ungarna är på väg till skolan nu,idag är även gubben hemma då han har mått dåligt inatt.
Igår var vi på Utvecklingsamtal för Fanny och dom hade inget att komma med allt var super hon är både en bra vän och superduktig i skolan så vi blev så stolta när hon satt och pratade.
Även Frida var ju i förra veckan och det var samma där,jag undrar vad dom har fått sin klipskhet ifrån hahahha.
Så efter Fannys samtal igår så åkte vi in till zorbas och käkade och firade bådas samtal och SM guldet i helgen.
Sen var vi en sväng på blomsterlandet och köpte massa ljus,amaryllis och dekorationer till ljusen.
Även en snabb sväng till modehuset där jag inhandlade ett linne jag ska ha på mig i kväll när jag ska på Guldfågeln arena det är julfest för oss inom kommunen.
Idag blir det att skura golvet och stryka ,hänga upp gardiner.
Ha en bra dag allihopa/Anna

Måndag morgon

Jaha hur ska man sammanfatta hela denna stressiga helgen,Ifredags jobbade jag dag för att snälla Lena hade bytt med mig så vi kunde ge oss iväg snabbt när jag slutade vid 14.
Då började vår resa till Borås där vi checkade in på Hotell Scandic,jag hade bokat ett familjerum med 2 extrasängar och när vi kom upp på rummet så var det bara en så fick börja med att ringa receptionen och dom lyckades ha ett annat nämligen sviten så den fick vi,helt okej faktiskt.
Men när vi kom upp där så skulle vi bädda ut den stora bäddsoffan i det ena rummet till barnen då låg det kvar ett skitigt lakan,så då fick jag ringa igen och samma person Karin som hon hette skämdes jättemkt och kom upp och bäddade om soffan samt fick ungarna en påse med 2 godispåsar 2 läsk och ett presentkort på 150 kr att handla för nere i shopen.
Väldigt gullig och bra personal,en stor eloge till Karin på Scandic i Borås.
Här är en bild på en del av sviten vi bodde i..      Samt en bild på där frukosten serverades
Det var verkligen ett jättefräscht hotell.
På Lördagen gick vi upp och åt det som är helt underbart på många ställen och det var det här Hotellfrukosten
Gode gud vad mat och välja på och gott var det,så vi åt väll en timma.
Sen packade vi ihop våra saker och checkade ut begav oss mot Kinna,där tävlingen skulle gå.
Fanny skulle skjuta SM i Falling Target.
40 skott skulle man skjuta och Fanny fick 36 träffar och slutade på 5 i Sverige i sin klass,grymt bra av 38 startande,så utav alla sittande skyttar så blev hon 7:a av 67 st redigt bra.
Det kunde gått ännu bättre om inte en av arrangörerna hade gått fram och tjabbat med henne under skjutningen så där missade hon.
Sen hade ju Fanny kvalat in sig i Smålandslaget och dom tog GULD så svensk mästare i lag har man här hemma nu riktigt roligt.
Det som tyvärr var syns var att hennes klubbkompis Edde hade också kvalat in sig som 2:a i Smålandslaget men av någon jävla konstig anledning var han bortplockade när vi kom dit och en Rydaholmsskytt var på hans ställe,så tyvärr så tråkigt att man fuskar i idrott.
Men något som var riktigt glädjande var att han gick ändå och vann hela sin klass så han blev bäst i Sverige ändå,riktigt bra Edde,du är grym.
Så ett stort Grattis till båda våra duktiga skyttar från Ålem...
/Anna

Måndag morgon

Då var det Måndag igen,och jag har haft jobbarhelg men fick tyvärr stanna hemma igår på grund av att jag var sjuk.
Jag hade nämligen astmanfall natten till igår,fy fan vad jobbigt det är jag vaknade halv 3 och kunde inte andas då hade jag bara sovit i en halvtimme typ,så det var bara att klä på sig ta på sig jackan och en filt och gå ut och sätta sig med bricanylet.
Så där satt jag mitt i natten själv ute på altanen och glodde som en annan dårfink,men jag vet vad som hjälper har ju haft skiten sen jag föddes så har ju rutin på detta nu om man säger så.
Sen när det lugnade ner sig var det bara att gå och försöka vila lite till skulle ju upp och jobba på Söndagen ,men när klocka ringer och jag kommer upp på badrummet så kräks jag så vågade inte gå till jobbet plus att jag hade då varit vaken så gott som hela natten.
Söndagn var en tungandad fm men det vet jag ju att jag alltid blir en eller 2 dagar efter ett anfall,så låg högt i soffan och sov hela fm.
Igår kväll var jag piggare då bakade jag och barnen lite lussekatter och 2 limpor bröd.
Idag tar jag bara det lugnt,ska vila upp mig nu så jag orkar jobba på onsdag.
Denna veckan är helvetesveckan helt fulltecknad fattar inte hur vi ska hinna med allt.
Ha en bra Måndag/Anna

StädOnsdag

Ja det kan man verkligen säga att det har varit ,jag började redan på morgonen att städa här hemma,sen har jag hållt på,så nu är jag trött.
Jag skickade gubben och den stora dottern att hämta lite mat.
Jag förstår bara inte att jag varken får lön eller semesterdagar för allt jag gör här,jag är ju hushållerska då brukar man väll få betalt.
Jag tänkte det är lika bra att göra det idag för jag jobbar hela helgen sen och då vet jag att det står still här hemma.
Idag när jag gick in i mina flickors rum så tänkte jag kan någon bo här,tiden stod still därinne,grejer överallt.så när dom kom från skolan så fick båda sig en utskällning och ett krav på att rummen skulle vara iordning innan kvällen,och det lustiga va att efter en timme så kom dom ut och hade städat upp där,dom kan ju undrar varför dom inte gör det oftare då.
Så här har jag känt mig idag.
Nog om detta,nu ska jag strax njuta av lite stark thaimat sen blir det en kopp te och bönderna.
/Anna

Tisdag

Idag har jag inte gjort något särskilt,bara slappat.
Men om en stund ska jag på Fridas första utvecklingsamtal i skolans värld,ska bli spännande och höra vad dom säger.
Sen blir det och åka och handla lite,sen ska jag mysa i soffan hela kvällen och känna att man är ledig.
Ihelgen sen så jobbar man ,Lena och jag hade tänkt att äta lite gott men vi får väll ta det nästa arbetspass för det går inte i helgen.Mitt liv är just nu lite rörigt,vet inte vad jag vill ,men måste väll typ göra lite förändringar i januari,känns inte kul men ett måste.
Nu kom min lilla tjej hem,så vi har precis fyllt i papperet till utvecksamtalet,glad man blir som mamma när hon fyller i glad gubbe på allt....
Nu måste jag göra mig färdig,ha en bra Tisdag allihopa/Anna
PS:Min stora dotter är i båda tidningarna idag ,helt säkert på bild i östran men tror också i den andra.
Nu kommer en bild på mina älsklingar när dom poserar i sina ziperaller...

Fanny ziperall

Fanny fick hem sin ziperall ikväll som jag hade beställt,hon fick den för att det hade gått så bra på proven hon haft och att hon satsar och tar ansvar för skolan så mkt.
/Kram Anna

Fredagsmys

Idag var det Fredag då och dagen har bestått av att städa,inte kul men ett måste när man är ledig annars händer inte så mkt.
Var även duktig och putsade fönstrena på framsidan,inte för det syns då vi har så dåliga fönster här men jag vet ju i alla fall att dom är putsade nu.
Sen när gubben kom hem så lagade jag lite gott till middag det blev kycklingfile fyllda med vitlöksost och persilja,sås och ris.
Efter det så har vi bara suttit hela familjen och myst med godis,chips till idol,och det blev ju Andre som fick lämna ikväll,lite tråkigt men jag hade nästan trott det.
Nu har jag ,älsklingen och Fanny kollat på kronjuvelerna den var rätt bra men lite konstig.
Alltså inget full betyg..
Nu ska jag gå och sova i morgon väntar skyttetävling sen jobb på kvällen.
Ha en bra kväll/Anna
Måste ju bara säga att Frida hade sina omdömen med sig hem idag och jag blev lika nöjd som jag alltid varit över Fanny i skolan,man har lyckats med något här i livet hahaha.
Båda är jätteduktiga och jag är stolt över dom.

Torsdag kväll

Min andra lediga dag och det har inte hänt så mkt,så då känns inte så stor mening att sätta sig och blogga.
Sen rusar ju bara dagarna iväg man hinner ju inte tänka ,när man jobbar .
Idag har min stora tjej gjort debut på ridskolan hahahaha,hon hade det som tillval i skolan som elevens val och ja vad ska man säga trots att vi har vänner som har hät så är det nog inte hennes grej.
Dagen började med att hon skulle hitta kläder och ha på sig i ett  stall och alla som känner min dotter väl vet ju att hon är klädtokig och shoppingtokig så det var ju inte lätt att hitta kläder som hon ville använda i stallet hahahaha,det slutade med att hon åkte i mysbyxor,mössa,sin gamla jacka från förra året,och gummistövlar hahaha hon höll på att skämmas ihjäl att behöva gå till skolan så hihihi men när hon kom hem så var det lugnt för det var fler som hade sett ut så .
Ja och ridningen det var så där rätt kul den lilla stund dom fick rida,men hon fick en lat hät sa hon .
När barnen var i skolan passade jag på att åka till en kompis och ta en fika och det var gott som alltid och lika trevligt som alltid,en pratstund mår man bra av när man är i hennes sällskap,en riktigt god vän men det vet hon redan hehehhe.
Nog tjatat om det haha 
Nu är familjen och skjuter och jag ska ta en kopp te och börja min tv kväll Torsdagar är mkt som jag följer.
I morgon ska jag greja lite hemma sen blir det fredags mys med familjen.
Ha en bra kväll/Anna

Lördag Kväll

Hej alla ...
Det gick visst inte så bra med det jag lovade att jag skule uppdatera bloggen oftare hahaha,men som sagt jag har ju ett annat liv också.
Men idag tyckte min brorsdotter att det var dags så jag får ta mig i kragen,det är ju kul att 17 åringen är intresserad av vad sin gamla faster har att berätta haha,men det är klart några sunda ord kommer fortfarande ur kärringens mun hehe.
Var bara tvungen att visa denna goa bild,så jävla söt ....
Jaha vad har hänt annars da ,nu blev ni nyfikna va men tyvärr inte hänt så jättemkt jo för tusan det har ju varit höstlov denna veckan,och det märks mina barn har vänt på dygnet totalt,varit uppe länge och sovitttttttttttt väldigt länge.
Jag själv då som inte har sovit har ju jobbat en del och sen har jag planerat min lilla dotters Halloweenfest som hon har haft idag,så det har varit handling och bakning mm.
Sen idag var det ju äntligen dags för att ha festen 24 ungar i gympasalen med discoljus spindelväv och spindlar ,läskig bål mm.
Jag kan bara säga att jag tycker dom som jobbar inom barnomsorgen är helt otroliga som har sådant tålamod och orkar med sådan ljudnivå,fy skulle inte palla en vecka.
Men festen gick bra förutom att min dotter tyckte killarna var så tråkiga som inte ville dansa.
Min andra söta dotter hjälpte till och fixade och lekte med dom ,skönt jag hade henne där idag.
Läskiga va hahahhahaha!!!!!!!!!!!!
Sen när man städat efter festen så var vi helt slut så blev att hämta pizza och ungarna tvättade av sig sen stack den stora till killen och vi andra 3 bara slappade här hemma så skönt kan jag lova efter en EM med 24 ungar skrikandes.
Nu är det dags att gå och sova i morgon ska man stå i kiosken hela dagen då vi har vår hemma tävling,sen jobbar jag kväll.
Ha en bra fortsatt helg allihopa.
Kram på er.

RSS 2.0