skolan

Hej igen visst var jag borta länge hahaha hela 5 minuter ,ja jag vet att jag skulle göra frukost.
Men måste ju berätta att mina barn har ju börjat igen efter sommarlovet.
Frida har börjat 2:an och henne tänkte jag följt med i Måndags precis som jag gjorde med Fanny i 3 år men icke det fick man inte första skoldan jag blev lite chockad eftersom i Fannys klass när hon gick i lågstadiet var det helt annorlunda,där blev man inbjuden och stolar framsatta.
Men men alla är olika och det får man väll acceptera det sura var att jag var ledig på fm ,då kunde man ju lika väll jobbat.
Frida hade i alla fall det bra första skoldan,hon tyckte det var kul att vara tillbaka och träffa kompisarna.
Fanny hon började uppe på högstadiet,och det kändes jättekonstigt men samtidigt var det nog dags för Fanny att ta steget upp dit.
Hon har verkligen längtat efter den nya skolan och framför allt efter den nya klassen,hon fick en jättebra klass med många utav dom hon umgås med.
Så hon är supernöjd,dom kommer ha mkt kul ihop tror jag.
Första dagen var det mkt att komma ihåg tyckte hon men det ska hon nog komma in i,hon har redan fått beröm av 3 st lärare så det känns ju bra!
Nu vet ni släktingar och alla andra hur dom hade det,nu ska jag göra frukost hahahaha
Ha det bra!

Torsdag

Då var det morgon i vårat hem,och den börjar med att Frida kommer och mår dåligt efter att har hostat hela natten,ont i halsen mm.
Så det var bara att ringa och sjukskriva henne,sen har jag ju gubben hemma sen tidigare han har också ont i halsen och är allmänt risig.
Jag känner väll mig rätt okej lite i halsen kanske,ja så ni hör ju hur det låter  värsta sjukstugan.
Vi som skulle åkt till Daniel och Natta idag och träffat lilla underverket,det blir inget med det.
Fanny därimot gav sig precis iväg till skolan med full packning,den nya klassen skulle åka till Getterö idag och umgås laga mat på stormkök,bada,åka ring,göra samarbetsövningar.
Så det såg hon fram i mot jättemkt.
Nu ska jag gå  och göra lite frukost till min sjuklingar!
Ha en bra dag allihopa.

Tisdag kväll

Nu sitter man framför tvn och funderar på att gå ut och gå en runda,i morgon är det dags för jobb igen sen blir det nog en runda in till stan och se om Fannys väska har kommit in än,samt hämta ut en blus hon har hängt undan idag när hon och Oliver var på stan.
Nu knackar det på dörren nu kommer Nico,hon ska sova här,det var jättelängesen Fanny och hon träffades eftersom dom har flyttat,men det var kul att se henne...
Så det blir väll film och mycket snack i kväll kan jag tänka mig!
Nu ska jag ta det lugnt vi hörs ha det bra alla....

Längtar till hösten

Finns det något finare än vår och höst.
Längtar till detta!!!
 
 
 

Tisdag

Idag vabbar man igen,men hoppas hon ska kunna gå i morgon.
Idag blir det väldigt lugnt ska bara upp till apoteket och affären en sväng sen blir det att mysa med lillan.
Fanny åkte in för en stund sen med Oliver till stan dom skulle dra och bada med Olivia,Linn och hennes kille dom är galna tycker jag herregud det är ju höst ute.
Har precis suttit och gått igenom räkningarna nu och insett att det där bidraget man får ,lön kallas det visst det räcker ju inte till mkt,tur vi ska åka till Ullared då blir det att shoppa lite grann.
Nädå vi överlever nog hahaha.
Sitter och kollar lite på nätet om jag hittar något kul har beställt hem en jacka till Fanny i alla fall.
Nähä nu ska jag göra mig i ordning vi höres..

Förstår mig inte på alla sorters människor

Man ser jämt och ständigt sådant man skulle vilja ändra på men det finns  alla sorters människor och mkt har jag väldigt svårt för.
Falskhet
Avundsjuka
Att man inte glädjs åt andra
snålhet
skitsnack
Fjäsk
Mobbning och Bråk
 
Det tråkiga är att många människor vet detta men ändå väljer fel väg tråkigt men sant man ser det dagligen på jobb,samhället,vardagen ja överallt
 
Vet inte varför människor väljer den vägen!
Konstigt!

Måndag

Idag var det meningen att jag skulle jobba igen men det blev att vabba för Frida då hon inte var pigg på morgonen.
Så idag blir det slapp och soffhäng med barnen,ikväll ska Uffe och Fanny åka och skjuta det är föreningsmästerskap.
Ska gå nu och ta hand om tvätten ha det bra allihopa!

Söndag!

Idag skulle dagen består av att städa men det orkade man ju inte,det blev istället ut och åka en sväng efter att vi hade lämnat Frida hos sin kompis Milton och Fanny skulle hoppa av i stan hos sina kompisar där dom skulle dra till Långviken och bada ,inte kloka så kallt ju i havet,nä jag föredrar Sara och Alex pool.
Sen var det ju dags för Handbollsfinalen och Kff på datan samtidigt och jag kan väll säga så att ögonen var mest på handbollen där det var superspännande men det blev silver till slut jätte bra jobbat och Kalmar FFs match väljer jag att inte kommentera det finns bara ett ord PINSAMT....
Sen kom barnen hem och åt sen drog dom igen hahahaha kul att man får se dom en stund i alla fall,kompisar står högt i centrum nu för tiden.
Sen blev det bara film...
Natti
 

Jag är usel på att blogga

Ja jag vet jag är verkligen usel på att blogga men men livet består ju av annat också som är viktigare saker som mina barn framför allt,sen mitt jobb,mina vänner och min älskling.
Nu har det ju varit stadsfest i dagarna 3 här i stan Rix fm i Torsdags kan vi ju börja med då började vårat liv som taxi hahaha vi skjutsade in dottern till stan vid 18 tiden då hon skulle möta upp ett helt gäng med kompisar,sen gick jag,uffe och Frida och tog lite lotter ,vann lite gosedjur sen drog vi upp på stortorget och kollade alla musik.
 
Där tog ju även Barometern kort och intervjuade Frida,så hon var så lycklig dagen efter när hon såg sig i tidningen.
Sen blev det att gå lite på stan,sen var det dags att vara taxi igen och skjutsa hem dottern.
Fredagen skulle vi åkt in men vi struntade i det pga att vi var trötta och att jag bakade med Fanny istället 2 kladdkakor till Fridas kalas dagen efter och lite frallor till frysen den gapade tomt.
På Lördag morgon var det dags för Kalas för Frida och hennes 2 kompisar Linnea och Alva,det blev lyckat.
Storasyster Fanny hjälpte till och var så duktig hon kan om hon vill!
Sen efter Kalaset slut så var det dags att vara taxi igen vi skjutsade in dottern till stadsfesten där hon skulle gå med två kompisar,sen mötte vi upp henne senare på kvällen för att skjutsa hem henne igen hahahha
Vi andra 3 hade en mkt mysig kväll vi också på stan gick runt och myste åt glass och Frida åkte karusell med pappa.
Det har blivit mkt körande dom här dagarna men vad gör man inte för det bästa man har!
Ha en bra dag allihopa!

RSS 2.0