Onsdag

Hej svejs..
Idag är det Onsdag och jag är ledigt gutt som tusan och i morgon också,ska se om jag kan få tag i en läkare i morgon eftersom jag inte mår hundra.
Igår nyårsdagen jobbade jag och efter det så hade vi en helt lugn och skön kväll Fannys pojkvän kom så vi käkade lite pizza och hyrde film och sen bara softade vi hahahahaha
Idag leker Frida med en kompis och Fanny väntar väll in killen sen ska dom dra vidare till några kompisar ja så ser livet ut oftast här nu hahaha så mkt egentid ,ska kolla film nu vi hörs ha en bra dag allihopa!
Kram

Nyår

Hej allihopa...
Nu är det 2013 och ett nytt år börjar,nyår var lugnt för vår del i år pga att jag jobbade både på dagen och dagen efter.
Nyårsafton jobbade jag till halv 3 sen åkte jag hem och uffe och jag började laga lite mat vi gjorde plankstek för första gången i våra liv.
Den bestod av svensk Oxfile,potatismos,kantarellsås,kantareller,harico verts,tomat,lök.
Den blev så lyckad så himla gott.
När vi hade ätit upp den så satt vi bara och pratade och hade hur mysigt som helst,sen var det dags för efterätt och det var ett nytt recept jag hade fått från en jobbarkompis och det var CITRONTARTE MED HALLON,mums..
Efter det blev det spela spel som vår familj älskar,denna gången blev det sätt sprätt på en miljon.
Sen gick vi ut vid midnatt och smällde lite med grannarna eller försökte i alla fall hahaa det blåste typ halv storm,så när vi kom in igen så skålade vi in 2013 och hoppas verkligen det blir bättre än 2012 med alla sjukdomar ..
Ha det bra allihopa och var rädda om varandra.
 

RSS 2.0