Måndag igen...

Jaha då var det måndag igen,fy vad tiden går börjar känna panik ,med allt man ska hinna med till jul.
Men men det löser sig säkert man får väll sätta övriga familjen för en gångs skull på lite jobb,hälften av fönstrena är ialla fall putsade.

Helgen som gått har varit fullt upp med att greja med en massa ,i lördags jobbade jag till 3 sen direkt hem och fixade halloweenfest ihop med Alice hennes mamma och Fanny,dom hade bjudit hela klassen på en fest borta i gympasalen,den blev mkt lyckad trots lite vilda killar och en skadad.

Det var lekar ,danstävlingar men det var ju inte så lätt att genomföra eftersom killarna inte ville dansa bara ett par stycken.

Det bjöds på Spindelkladdkaka med snorgrädde,chokladråttor med svansar,ögon,massa godis och chips och bål med avhuggna ishänder,grodor och flugor i.MUMS.

Alla var så himla fina,Alices mamma och jag serverade bål ...
Tjejerna var så nöjda,dom fick även en del värdgåvor det tyckte dom var roligt.
Men inte lika roligt att städa det fick vi 4 vuxna göra hmm konstigt.

Min lilla dotter var också med på festen även Alices 2 småsyskon(bröder) så där hittade min lilla kärleken för kvällen i en av dom ,rätt som det var fick jag syn på att min lilla femåring står och dansar tryckare och pussas hahahhaha herregud så söta.
När vi kom hem kan ni snacka om att jag var trött somnade i soffan nästan direkt.

Söndagen igår var den stora tjejen på biokalas hos 2 kompisar och den lilla på halloweenkalas hos en kompis och gubben och jag låg och slappade i soffan  till det hemska på tv att få se AIK vinna guld usch och fy jag höll på GBG,men vad hjälpte det.
KFF hamnade till sist på en fjärde plats efter en usel match mot djurgårdsaporna igår,men sett till säsongen så ska man nog vara jävligt nöjd,jag menar vilket annat lag har kommit topp 5 senaste 5 åren,och sälja alla duktiga spelare och endå tar en fjärdeplats nä inte många,men pinsamt med AIK som svenska mästare.

JAJA nu ska jag gå och ta hand om tvätten ha det gott alla vänner och alla jag inte känner.

KRAMIZZAR
Anna
     


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0