Så tråkigt

Idag är det Måndag och jag skulle igentligen har jobbat idag,men så blev inte fallet jag fick så snällt gå hem från jobbet igår pga ryggen,ja jag har ju min onda rygg ända sen sista förlossningen och det är ju några år sen nu men sen 3 dagar tillbaka har det gjort mer ont än vanligt och igår gick det inte längre,så idag är en tråkig dag bara ligger på soffan och tycker synd om mig själv hahahahha.
Men något bra som uppmuntrade mig igår när jag kom hem var som vanligt mina helt underbara barn som hade överaskningar pga mors dag,dom vet alltid när mamma behöver lite extra.
Jag fick blommor ,presentkort på Village,ett örngott som det står världens bästa mamma på och ett fint kort som hade så fina ord så tåren var nära att komma.
Texten på kortet "Världens bästa mamma,vi älskar dig så extremt mycket"
Nu väntar jag snart hem den stora dottern som har haft elevens val idag och varit ute och haft Idrott hela dagen,hon och alla killar väll ,hon var typ enda tjejen som valde det.
Men det är bra hon går sin egen väg och gör det hon vill och inte det andra vill.
Nu ska jag vila en stund ha det bra alla glada människor ute i solen//ANNA

Väldigt länge sen!!!!!!!!!!!

Ja det är väldigt länge sen jag bloggade nu ,det har verkligen funnits lite annat i mitt liv jag har prioriterat.
Sista tiden har jag gjort allt möjligt varit mkt med min underbara familj ,stått på loppmarknad och sålt grejer ihop med barnen det var en mkt rolig dag och att bara få vara tillsammans med dom två.
DET JAG GJORT MEST AV ALLT ÄR JOBBAT!!!!!!!!!!!!!
Ja och allmänna utflykter med barnen och gubben,jag minns inte allt får nog bli lite bättre på att blogga.
Igår kväll hade min stora filmkväll med 11 ungdomar här,så det var fullt ös med pizza popcorn och hög volym.
Hon fyllde ju igentligen år i Mars men det har inte funnits tid att ha fest pga mkt tävlingar och annat,men skönt nu är det avklarat.
Nu är det ju i alla fall 3-4 veckor till nästa filmkväll när den lilla fyller år,men då får vi nog ha det i en lokal för hon ska ju bjuda halva skolan när hon själv får säga det.

Ja det var lite kortfattat i helhet......

Ikväll har jag jobbat och jobbar även i morgon  då det är Mors dag men hoppas på lite överaskning när jag kommer hem,det blir väll först en sväng ut till min mamma ....
Sen blir det hem och laga våran favvorätt...

Förresten idag var vi på stan och fikade innan jag började jobba då passade mina söta tjejer på att göra ordning naglarna i en nagelstudio som öppnat på andra våningen på Baronen,superfint...
Detta är Fridas
och
 Fannys
Visst är dom fina........
 Aja nu ska dottern och jag kolla film 
//Anna

En lyckad dag med familjen

Vi körde hemifrån vid halv 9 i morse för att åka till Tuna på fältskyttetävlingen det ligger en bit utanför Hultsfred.
Fanny skulle tävla där idag och det slutade med att jag blev jagad av en geting och höll på att hamna mitt i skjutfältet där ett gäng sköt,men jag klarade mig utan både getingstick och att bli skjuten,hahahha.
Rätt skapligt väder och fika vi hade med oss så en väldigt mysig dag med allt folk från Ålem,tillbaka till tävlingen så slutade Fanny på andra plats så det var en glad unge vi hade med oss hem hihihi,men alla skyttar från Ålem var mkt duktiga vi tog 1-4 platsen i deras klass sen klasserna över där slutade Ålem även där på 2 förstaplaceringar,så vi är på gång.....
Frida hon hade en rolig dag med Lowa som vanligt,dom lekte och busade.


Efter pris utdelningen så åkte vi till Katthult där Emil spelades in och kollade rätt häftigt att se husen och känna igen allt från filmerna och böckerna.
Huset där Emil bodde i filmerna
Drängstugan där Alfred bodde
Sist men inte minst inne i snickerboa

Sen när vi kom till Ålem så stannade vi hos Daniel och Jessica och sträckte på benen och fick lite dricka så man överlevde sista biten,barnen fick springa av sig och leka med Lowa och Edwin.
Tack för en mysig dag !!!!!!!!!!!

Nu blir det att försöka få barnen i säng snart för i morgon bär det iväg till Alvesta vid 06.30 för ytterligare en tävling,kul att följa barnen...

//Anna

Herregud vad är detta

Bloggerskan Kissies bror har gjort en låt som dom tror kan bli årets sommarplåga herregud säger jag bara vilket skit.
Ni måste lyssna!!!!!!
Hahhahahaha

Lördag!!!!!

Idag är det Lördag och rätt lördag också jag är äntligen ledig,så skönt.
Vi sov ut idag hela familjen helt underbart att få sova utan att ställa klockan,sen när jag steg upp, så kom min älskling hem från affären med frallor och barran så man fick läsa om gårdagens 3 sköna poäng

Efter frullen så storstädade gubben och jag hela hemmet,medan den lilla var på bowlingkalas och den stora hos kompis,så gutt och städa när man hjälps åt,då går det betydligt fortare.
Ikväll har vi bara grillat lax och massa annat gott,och nu ska vi göra ginos och glass+massa lördagsgodis..

Igår var vi hos mina kusiner ,min lilla kusin fyllde 9 år så vi firade med taco och tårta även pappa och Annchristine var där...
Här är han födelsebarnet och familjens dotter som dom bor hos ...
Här blåser han ut ljusen,och även storasyster kom med på bilden och fostermamman ..

Tack för allt det var jättegott och mkt trevligt.

Nu ska jag mysa med mina älsklingar //Anna

Kommentarer!!!!!!!!!!

Jag vill gärna ha kommentarer på det jag skriver,skulle vara gulligt om ni vill ta er tid att skriva något kul,ser ju på statistiken att många läser den.

KRAM; //Anna

Så himla söt!

http://video.se.msn.com/watch/video/bebis-tycker-inte-om-natt/1jjakqil5?src=v5:share:v5:share:permalink::&from=dest_sv-se



Trött man blir

Av att lyssna på allt om Usama bin ladin,hur ska man kunna veta till 100 % att det är han ,jag vet inte om jag tror redigt på att man har full koll,skulle inte förvåna mig om det kommer något från han om några år.
Om han verkligen dog så undrar man ju hur mkt hämnd dom ska fixa nu ,herregud att dom aldrig tröttnar på att döda folk.
 //Anna

Godmorgon

Sitter nu och är förbannad på det här med Spotify att man bara får 10 timmar per månad så sjukt,dom vill ju att man ska köpa  prenium,tycker det är så löjligt.
Väntar på att ungarna ska åka iväg till skolan,herregud det fullt ös här med att få med sig allt gympakläder mm.
Känns så konstigt att dom båda åker iväg nu för tiden när man är ledig och värre blir det efter sommaren då lillan börjar ettan då blir det även läxor för  henne.
Idag blir en lugn dag med lite av varje,blir väll att hämta Fannys gevär ikväll som har varit på inplastning,samt ska båda ungarna klippa sig ikväll också hos Anna.
Så det blir väll en ny unge ikväll eftersom Frida ska klippa sig kortare.
Nu ska jag äta ,lite frukost och se till att dom kommer iväg ...
Kram // Anna

Måndag kväll

En riktigt skitdag allt började fel från början idag först försov jag mig och hade 20 minuter på mig att duscha,borsta tänderna, äta frukost, klär på mig,blåsa håret och snacka om att det gick undan men jag hann hahahaha fattar fortfarande inte hur men men.
 Jag kom precis när bussen kom,sen var det iväg till jobbet för att sitta med semesterschemat och försöka få någon rätsida på det och tusan vad tiden rann iväg när vi såg ett slut på tunnlen trots att vi inte var färdiga så var klockan redan halv 4 och vi började vid 10.00,efter det åkte gubben och jag direkt iväg till den storas skola för att ha utvecklingssamtal.
När vi gick ut därifrån så var jag så stolt,fick mkt beröm hur fin hon var samt att allt var på topp och det fanns inget direkt att förbättra,då känner man att man har lyckats,så det blev Pizza för att fira.
Det blev mkt uppskattat.

Ikväll har Fanny och jag suttit och grejat på datan med massa saker,så mysigt med kvalitetstid med barnen.
Ni är det finaste jag har och jag älskar er så mkt och är glada att ni går er egen väg här i livet och står för det ni tycker om.

Nu ska jag se om vi får in lillan det är skola i morgon hon är ute och cyklar med kompisar.

Ha det bra alla KRAM//Anna

Dagen började helt fel men slutade underbart.

RSS 2.0