Lördag igen

Nu är snart denna dagen fullgjord åxå,den har gått åt att baka lussekatter,och dammsuga.
Den lilla har haft 2 kompisar här idag så dom har hjälpt till med baket.

Den stora har haft en kompis här inatt,det är  som en fritisgård här funderar på att börja ta entre,då skulle jag bli rik,nä skämt åtsido det är skönt dom har kompisar och skönt att ha dom innanför dessa 4 väggar då vet man vad dom gör,det blir väll andra tider,om dom inte blir som mig när jag var ung då var alla nästan hemma hos mig hela tiden,där kan man snacka om fritisgård ,där kryllade det av ungdomar på hela övervåningen,vissa kände sig som hemma där,men min snälla mamma hon brydde sig aldrig om att det var mkt folk där,bara vi var uppe så.
Sen kände hon ju många av dom pga att hon jobbade på riktiga fritisgården i trekanten.

Hon gick till och med och la sig på kvällarna och då sa hon bara att jag skulle låsa efter sista person,jag är jäkligt glad jag hade en sådan uppväxt,hon förbjöd nästan aldrig mig att gå på ett disco det spelade ingen roll om det var i skolan ,sandra eller ända nere i djursvik,jag fick nästan alltid gå men därimot så körde hon alltid mig dit och hem,det var inte ¨många gånger som jag fick ta en nattbuss hem,men jag är glad att jag har haft det så,det går nog inte räkna hur många mil min mamma kört på mig och mina kompisar både till disco ,fester och killar lite här och var.

Jag hoppas att jag ska kunna få det likadant med mina döttrar att dom alltid kan ringa,jag kunde alltid ringa min mamma även om jag var full,visst hon blev inte alltid så glad när jag var berusad men hon kom alltid och hämtade.

Det är nog bara ett tillfälle som jag har sett min mamma redigt arg över alkoholen och det var på en fest på skolgården i trekanten som bangade ur.
Idag förstår jag att hon blev arg.

Men jag har sådanna minnen från tiden på djursvik som jag bara älskade där har hänt så mkt som min mamma inte vet och man har varit väldigt onykter många ggr där,men när det var slut och man skulle börja dra sig ut från festplatsen,så vem var det som satt där och löste korsord i bilen haha jo min mamma.
Första frågan var alltid har du druckit,jag sa -ja då tittade hon bara på mig och skakade på huvudet och sa det var väll onödigt .hahahhaha hon är för rolig hon.

Men sen hade vi ju våra duster många ggr om annat,men det var nog för vi är jävligt envisa båda två men idag förstod jag ju att hon bara ville mig väl.

Men hon har nästan alltid fått veta allt och kunnat lita på mig många ggr,trots att hon inte trodde det då.

Ett stort tack till min mamma...

Nähä nu ska jag göra mig i ordning ska på middag hos vänner.

Kramizzar/Anna

Fullt upp

Hej allihopa........

Jag insåg nu ikväll att jag nog har haft fullt upp för jag har inte skrivit på bloggen på snart en vecka,men så kan det va.

I helgen som var så ååkte vi till oskarshamn på lördagen då min stora tjej skulle tävla,och väl där så invigde den lilla kiosken med en gång hahahahaha som vanligt,jag undrar hur jävla mkt pengar vi har lagt i dessa kioskassor.

Fanny var helt otroligt duktig hon sköt sitt bästa på tävling någonsin 110,3 med decimaler,när hon hade skjutit så låg hon etta då var det 3 skyttar kvar  men då gled vi ner på stan en stund och uträttade ärende  och när vi kom tillbaka så var det klart då hade hon blivit 3:a,så mamma är superstolt.
Så även denna helg hade vi med oss en pokal hem,hon kommer få plocka ner sina änglar för hon får inte plats.

Söndagen var Frida bjuden på kalas på leos lekland,så vi tillbringade dagen där,Fanny och hennes kompis följde med också,mkt roligt.Vi hade superkul.

Kvällen tillbringade vi hos brossan jag lagade käk hos han så vi åt i hop alla,även Adam var hemma hos han ,alltid lia kul att se han.

Sen kom den tråkiga måndagen igen och dags för jobb,men gick hem vid 12.30 då sandra hämtade mig och for iväg till skolan där den stora dottern väntade  på den stora sprutan,det gick bra men hon blev dålig på kvällen.
Sprängande huvudvärk och väldigt trött,så tisdagen fick jaag stanna hemma hos henne.
Men idag har jag jobbat igen och efter så åkte Lena och jag och shoppade lite till jobbet.
Kvällen har varit lugn och nu väntar 3 dagar lediiiiiigt,jiiiiiipi..

Natti/Anna

Fredagsmys

Jaha då var fredagen äntligen här och min lediga helg börjar,så skönt för har det verkligen tufft just nu på jobbet.

Idag har min första lediga dag gått åt att putsa om köksfönstrena som min sambo gjorde häromdagen,jag blev jätteglad när jag kom hem och han hade storstädat hela köket till jul och även tagit fönstrena,och det var verkligen fint.
Men idag kom den kära solen och lyste på fönstrena och gud vad jag skrattade,men han gjorde ett försök i alla fall och det blir jag glad över.

Har även storstädat Fridas rum till jul,så det känns skönt att det börjar bli en del klart.
'Annars idag tycker jag mest synd om mig själv för jag var och tog den sprutan igår så jag förhoppningsvis ska slippa tryne .
Jag tillhör ju riskgruppen för min astma så jag fick gå före i kön nästan som att vara kändis.Hahahahha

Så har en röd bulle på armen nu och värk i hela armen.
Just nu sitter jag bara och myser  frmför tvn,lite godis mums...

Men ska alldeles strax gå och sova ,ska upp i morgon och följa med dottern till oskarshamn hon ska tävla,så hoppas det går bra.

Natti allihopa
/Anna

Måndag igen

Jaha då var det måndag igen och ytterligare en vecka närmare jul.PANIK.....

Nu sitter jag bara och slappar efter en full helg, i lördags var vi som sagt i torsås hela dan och hur kul var det på en skala hahhaha ja det vet väll alla som varit i världens ände fy fan inget att göra överhuvudtaget,stackars människor som bor där fattar inte hur min syrra stod ut förut.

Men lite roligt var det ju eftersom grejen var att vi befann oss i denna håla endast för min dotter tävlade i skytte,och det var så spännande eftersom det var så många skyttar och det kom ända ifrån gotland,i hennes klass
L9 var det 32 st som tävlade och Fanny blev 5:a och mamma blev jättestolt.
Hon slog två namn som brukar vinna över henne,kul.
Så fick en fin pokal.

Kvällen blev lugn och fridfull i soffan,Fanny hade en kompis här som skulle sova över,eftersom dom 2 tjejerna hade lovat att hjälpa till på Fridas Halloweenfest på söndagen,och den blev superduper lyckad och tjejerna var lekledare.
Fridas hade jättekul och det gick åt mkt popcorn och godis,roligt.

Sen var alltså måndagen här och det har varit fullt upp trots att jag har varit ledig,varit på kunskapsnavet,fixat doppresent,tagit stygnen i munnen,och utvecklingssamtal med Fanny.

Var supernöjd efter det skolarbetet flyter på riktigt bra och fick mkt beröm för svenskan.KUL

En trött och stolt mamma som bara slappar nu...

 


IDOL

Jaha då åkte en av mina favoriter Rabihd men visst han satt mot min storfavorit så då ville jag ju så klart han skulle dra,men en liten tår fälldes,han är ju för fan ögongodis mmmmm.
Men som sagt Mariette och Erik är mina storfavoriter.

Idag har varit ett helvete på jobbet,fy fan man undrar om det är ett dårhus man jobbar på ibland,så jävla trött som jag var idag det var ett tag sen,men det verkar som att det är bara att vänja sig.

På EM kom Sandra ner till jobbet och mötte mig och hade med mitt söta gudbarn,snacka om att hon blev kidnappad av mina jobbarkompisar,det är sådanna som älskar sina barnbarn och gör allt för dom det enda dom pratar om det är mysigt med sådanna människor,som älskar barn.
Sen följde jag med henne hem till Syrran lite,så jag fick se en skymt innan jag åkte hem av både Daniel och Jenny  åxå.Roligt.

Ikväll har vi ätit en god middag tillsammans hela familjen(själva utan kompisar)så mysigt levande ljus och god mat är min grej.

Nu ska jag sova det är en viktig tävling för min Fanny i morgon,hoppas bara gubben orkar skjutsa för han fick gå hem i dag från jobbet (igen)....Stackars älskling ja ni vet ju hur karlar är när dom är sjuka..

KRAMIZZAR/Anna

Mina älsklingarFrida 2 år,hittade det,goding
Så söt

ONT

Jaha då var det torsdag och veckan snart slut och jag har varit skitdålig på att skriva här,har haft fullt upp i mitt liv.
Helgen som var hade ju Fanny halloweenfest,och på tisdagen var det dags för mig att gå till min nya tandläkare som jag har fått grymt förtroende för,jag som är så satans rädd för tandläkare,men det känns bra .
Det ända som inte känns bra är att det blir jävligt tomt i plånkan.

Men väl där var det ju som sagt dags att dra ut en tand och jag bävade som fan för det,han lagade lite först sen var det dags och jag hade en rot som hade böjt sig och han ville ju få upp hela skiten ,så fy vad ont det gjorde,men snäll som han är så tryckte han i mig massa tabletter så jag var typ hög som ett hus,så nu vet jag hur alla knarkare mår fy vad hemskt,helt borta.

Men min kära gubbe kom och hämtade mig med stygn i käften och 3000 kr fattigare,så nu blir det nudlar ända fram till julafton.

Annars har veckan varit som den brukar fulltecknad med barnens ativiteter och läxor...

Idag var mitt gudbarn hemma hos min syster så var tvungen springa in där och gosa en stund efter jobbet,usch det är hemskt så snabbt det går hon växer ju så det knakar,fasiken hennes mamma får ju sluta ge så fet grädde jag lär ju för tusan inte orka hålla henne den 29/11,blir hon för tung får jag väll skänka henne till prällen.

Men alltså bara för en stund,inte helt .
För hon kommer vara en av mina ögenstenar,jag har nämligen  små  fina stenar närmast mitt hjärta allra närmast ligger mina två helt underbara barn och min älskling.sen tätt intill ligger mina fya underbara syskonbarn Sandra,Daniel,Adam,Amanda och nu också då mitt blivande gudbarn Mika,sen min övriga familj mamma och syskon,ja och alla andra.Vänner.<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Nu ska jag sova ha det bra
KRAMIZZAR
Anna





Måndag igen...

Jaha då var det måndag igen,fy vad tiden går börjar känna panik ,med allt man ska hinna med till jul.
Men men det löser sig säkert man får väll sätta övriga familjen för en gångs skull på lite jobb,hälften av fönstrena är ialla fall putsade.

Helgen som gått har varit fullt upp med att greja med en massa ,i lördags jobbade jag till 3 sen direkt hem och fixade halloweenfest ihop med Alice hennes mamma och Fanny,dom hade bjudit hela klassen på en fest borta i gympasalen,den blev mkt lyckad trots lite vilda killar och en skadad.

Det var lekar ,danstävlingar men det var ju inte så lätt att genomföra eftersom killarna inte ville dansa bara ett par stycken.

Det bjöds på Spindelkladdkaka med snorgrädde,chokladråttor med svansar,ögon,massa godis och chips och bål med avhuggna ishänder,grodor och flugor i.MUMS.

Alla var så himla fina,Alices mamma och jag serverade bål ...
Tjejerna var så nöjda,dom fick även en del värdgåvor det tyckte dom var roligt.
Men inte lika roligt att städa det fick vi 4 vuxna göra hmm konstigt.

Min lilla dotter var också med på festen även Alices 2 småsyskon(bröder) så där hittade min lilla kärleken för kvällen i en av dom ,rätt som det var fick jag syn på att min lilla femåring står och dansar tryckare och pussas hahahhaha herregud så söta.
När vi kom hem kan ni snacka om att jag var trött somnade i soffan nästan direkt.

Söndagen igår var den stora tjejen på biokalas hos 2 kompisar och den lilla på halloweenkalas hos en kompis och gubben och jag låg och slappade i soffan  till det hemska på tv att få se AIK vinna guld usch och fy jag höll på GBG,men vad hjälpte det.
KFF hamnade till sist på en fjärde plats efter en usel match mot djurgårdsaporna igår,men sett till säsongen så ska man nog vara jävligt nöjd,jag menar vilket annat lag har kommit topp 5 senaste 5 åren,och sälja alla duktiga spelare och endå tar en fjärdeplats nä inte många,men pinsamt med AIK som svenska mästare.

JAJA nu ska jag gå och ta hand om tvätten ha det gott alla vänner och alla jag inte känner.

KRAMIZZAR
Anna
     


RSS 2.0