Då var man igång

Idag är den stora dagen ,som jag ska börja träna men jag tjuvstartade igår,jag ska ju bli visad maskinerna ikväll men igår tjtade min söta granne på mig att följa med ner till gymet så sagt och gjort så stod jag helt plötsligt på ett löparband och promenerade och det var riktigt skoj.

Efter det gick vi in i Easyline hallen och provade lite maskiner som Sandra visade mig,sen avslutade vi med en riktig sjärtmassage i massagefotöljen hahahahhahahhaha.


Tänk om man hade en gubbe som kunde massera så ahahahahhaha.

Sen blir det gymet ikväll igen  då kommer en instruktör och visar mig lite vad jag ska göra.
Hoppas att jag ska kunna bygga upp lite muskler kring min skada i ryggen,och stänga inne skiten.


Nu ska jag gå bort och hämta mitt lilla troll och en killkompis till henne.
Puss och kram skumbanan/ Anna


Jaha då var det klart

Hej allihopa ...
Jag kom precis hem från Malkars där jag har varit och skrivit in mig efter att jag vann ett årskort där,så nu är det bara att köra ett år.

Lite nervöst var det att gå ner där men jag tror att jag kommer tycka det är kul sen när jag kommer igång,många som man kände.

Meningen är att jag har tänkt börja med styrketräning det är det jag vill mest men funderar på att testa easyline längre fram,när jag har blivit varm i kläderna det verkar skoj.

Mötte en av Fridas kompis mamma på gymet,blir kanske att köra lite ihop med henne någon gång,ännu roligare var att hon ska flytta in precis bakom oss,det kommer min dotter tycka blir kul.
Alltid roligt med kompisar på nära håll.

Kvällen blir lugn och slappar framför tvn....

I morgon jobbar jag kväll så ska göra stan en runda på fm.

Ni måste bara kolla in denna idioten man undrar hur vissa människor är funtade.
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/poker/article8108955.ab

Ja vad säger man ..

bye bye nu ska jag ta mig en kopp te
/ Anna


En trött Anna


Ja det är det ikväll, en trött Anna.

Jag har haft mitt underbara gudbarn här i dag medan hennes mamma var på Ullared och smäckte pengar hihihihi och det är så mysigt att få ha henne ,men vad man glömmer fort hur det var att ha en sådan liten.
Men det har varit fullt ös på henne ,så roligt har hon haft med mig och gubben idag att hon inte ville sova,så det var en trött Mika jag lämnade över till sin mormor idag.

Jag var en sväng på modehuset och köpte ett par vinterkängor till henne älskar att skämma bort detta och mina barn hihihihihi.

Ja vad har annars hänt inte mkt sitter och funderar på ekonomin nästa månad,min gubbe var sjuk förra veckan i feber och förkylning och nu har han gjort något under nacken ner mot ryggen,så nu är han hemma.
Han var och träffade en sjukgymnast i dag som sa att en disk var lite sliten just nu vet inte vad det beror på.

Stackarn,ska dit igen på fredag så får hoppas han kan säga mer då.

Nu har jag kollat bönderna ,ja herregud vad ska man säga hahhahahahha.

Nu ska jag slå ihop mina ögon snart och sova jobbet väntar i morgon.
natti/ Anna

Regn!!!!!!!!!!!!!!!

Hej allihopa....

Vad tog snön vägen da det skulle ju komma in snökaos stode det ju på löpsedlen,och så gick man upp idag och väntade vitt ute men var ser man jo ösregn där hade ni allt lite fel metrologerna.

Nu har man precis skickat iväg ungarna till skolan frida skulle till ishallen idag och Fanny till simhallen så fullt ös med packade väskor,tur man hade gubben hemma idag inte för att han var till så mkt hjälp han har ju ont i nacken och ner i ryggen så det är inte mkt han kan göra hmmmm.

Igår kväll var det premiär på det nya programmet på ettan bortskämda ungar och det var nog det värsta jag sett på länge herregud hur kan man som förälder förstöra sitt barn så,jag är glad att mina ungar 6 och 10 år hjälper till och efter detta programmet ska dom få ännu mer för det vore min största fasa om dom blev som dom snorungarna fy f-n.

Jag läste Malin wollins blogg och det var så bra skrivet om programmet, där är en människa med huvudet på skaft så är hon ju också tillsammans med en KFF spelare kan det bli bättre.

Nähä nu ska gubben och jag sätta oss med jultidningarna sen blir det lugnt.

Kram alla

Helgen över...

Hej alla glada då var det söndag igen,och jobbar helgen slut för denna gången ,så nu blir det bara en slapparkväll med ensam mamma söker och tar det allmänt lugnt efter en händelserik vecka,som har tagit mkt energi.

Äntligen har mina söta kusiner fått ett nytt fosterhem men jag har tyvärr inte hunnit träffa familjen än men det viktigaste är att dom får det bra,och det har tagit mkt energi från mig denna resan .
Men ska försöka hinna ut någon dag för att se hur dom får det.

Även jobbet har tagit mkt energi denna helgen har varit tufft samt har jag tydligen börjat få sömnproblem ibland så denna helgen har inte varit många timmar sömn.

I onsdags var ju vi 4 goingar som åkte till Ullared och det var nog det värsta jag gjort på länge herregud vi hade ju beställt bussresan på höstlovet och det kom vi på försent,fy f-n så mkt folk ,men Anna smäckte ändå 4000:-men gud så trött jag var när vi åkte hem och vad hände då jo vi smällde med ett rådjur på den där jä-la vägen mellan nybro och växjö,lysena dog på ena sidan av bussen så vi fick typ köra i 60 hem och blinka med blinkisen åt alla vi mötte hahahhahaha kul jul så vi var typ hemma vid 9 på kvällen.

Summan av kardemumman så blev det ju något positivt i alla fall jag är nästan färdig med alla mina julklappar,jippie.

Igår  kväll hade vi i familjen spelkväll med tända ljus och godis denna gången blev det tjuv och polis,så kul nu när Frida läser och räknar hon med så hon kan vara med på lite andra spel.

Jag avslutar väll med ett par kort på mina käras gravar där jag har varit ikväll och tänt ljus.

Först var jag på Rogers grav (Min plastbrossa)


Sen blev det ett besök på min styvpappas grav (Åhhhh vad jag saknar han)
Där ligger även min låtsasfarmor och låtsas farfar,och deras dotter.



Min styvpappas sten som ligger ner....

Nähä nu ska jag bädda ner mig i soffan och känna att jag är ledig i 3 dagar......
Puss och kram


Ledig idag...

Ja vad gör man en dag som denna fm gick åt att plocka undan lite ,och att bara vara sen vid lunch gick jag och Frida bort till skogen och hämtade en kompis som hon skulle leka med idag ,fritids var där på utflykt idag.
Fanta kom också hem efter en natt hos en kompis,så det blev våfflor till alla ungarna.
Nu ligger bara jag och slappar i soffan och båda dörrarna är stängda in till rummen med olika musik på trevligt trevligt.

I morgon åker jag till Ullared och bränner pengar....

Med mina goingar på jobbet,kul ska vi ha.
Få se om man får träffa  Ola-conny eller Morgan hahahahha
annars blir det kanske ett par I love Morgan trosor hahahahha

BYE BYE
/ ANNA

RSS 2.0