Nu var det lördag...

Idag har dagen gått åt att stressa,inte bra hahahaha vi började att äta gemensam frukost,sen fick Uffe åka in till Jouren med Fanny hon hade svårt att andas av sin grymma förkylning.
Så där inne fick hon hjälp med att andas in lite astmamedincin,samt blodprov,fick mollipect utskriven,så när hon kom hem var det lite lättare att andas.
Sen begav vi oss in till optikern där Fanny hade tid idag pga att skolsköterskan hade sett lite grann men hon trodde inte att det skulle bli något eftersom det var så lite.
Men efter kollen där inne hos en utbildad optiker visar det sig att Fanny är närsynt och även hon behöver glasögon men inte alltid,så det blev att välja ut bågar till henne också.
När vi var klara med henne så tog vi ut Uffes glasögon som hade kommit men han klarade inte sig med att ha det ibland han måste ha glasögon på heltid f.r.o.m nu.
Visst blev han fin.
Sen bar det iväg att storhandla,och det blev ingen billig historia,men det är ändå skönt att veckohandla och ha det planerat,när vi kom hem lekte lillan med en kompis och jag lagade mat,efter maten blev det fika med semla för att Frida hade namnsdag igår och då hann vi inte pga tävlingen.
Nu sitter vi här med massa godis och väntar in Melodifestivalen ,inte för att det är någon höjdare men i alla fall ungarna vill ju se det och mina troll gör jag ju allt för hahhahahaha.
Bye bye //Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0