Måndag morgon

Jaha hur ska man sammanfatta hela denna stressiga helgen,Ifredags jobbade jag dag för att snälla Lena hade bytt med mig så vi kunde ge oss iväg snabbt när jag slutade vid 14.
Då började vår resa till Borås där vi checkade in på Hotell Scandic,jag hade bokat ett familjerum med 2 extrasängar och när vi kom upp på rummet så var det bara en så fick börja med att ringa receptionen och dom lyckades ha ett annat nämligen sviten så den fick vi,helt okej faktiskt.
Men när vi kom upp där så skulle vi bädda ut den stora bäddsoffan i det ena rummet till barnen då låg det kvar ett skitigt lakan,så då fick jag ringa igen och samma person Karin som hon hette skämdes jättemkt och kom upp och bäddade om soffan samt fick ungarna en påse med 2 godispåsar 2 läsk och ett presentkort på 150 kr att handla för nere i shopen.
Väldigt gullig och bra personal,en stor eloge till Karin på Scandic i Borås.
Här är en bild på en del av sviten vi bodde i..      Samt en bild på där frukosten serverades
Det var verkligen ett jättefräscht hotell.
På Lördagen gick vi upp och åt det som är helt underbart på många ställen och det var det här Hotellfrukosten
Gode gud vad mat och välja på och gott var det,så vi åt väll en timma.
Sen packade vi ihop våra saker och checkade ut begav oss mot Kinna,där tävlingen skulle gå.
Fanny skulle skjuta SM i Falling Target.
40 skott skulle man skjuta och Fanny fick 36 träffar och slutade på 5 i Sverige i sin klass,grymt bra av 38 startande,så utav alla sittande skyttar så blev hon 7:a av 67 st redigt bra.
Det kunde gått ännu bättre om inte en av arrangörerna hade gått fram och tjabbat med henne under skjutningen så där missade hon.
Sen hade ju Fanny kvalat in sig i Smålandslaget och dom tog GULD så svensk mästare i lag har man här hemma nu riktigt roligt.
Det som tyvärr var syns var att hennes klubbkompis Edde hade också kvalat in sig som 2:a i Smålandslaget men av någon jävla konstig anledning var han bortplockade när vi kom dit och en Rydaholmsskytt var på hans ställe,så tyvärr så tråkigt att man fuskar i idrott.
Men något som var riktigt glädjande var att han gick ändå och vann hela sin klass så han blev bäst i Sverige ändå,riktigt bra Edde,du är grym.
Så ett stort Grattis till båda våra duktiga skyttar från Ålem...
/Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0